ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Winter is coming! 

"Să fie foarte clar!" vorba lui Werner turistul. 

Au venit facturile? Încă nu? La unii da, altora ba. Mergeți pe la scările de bloc și uitați-vă. O să înțepeniți instant fară grade minus în termometre. Caloriferele vă îngheață în case și ei afișează facturi de milioane.

Gazele costă cât Casa Poporului, unde "aleșii" vă mai trag o lege. Aia cu Miliția Militară! Ca să aibă ăia cum să rupă oasele și să arunce cu gaze lacrimogene în voi, dacă insistați și vă cereți drepturi.

S-a făcut scandal diplomatic? Care diplomatic? Că la borfași scandalul e pe bani, curve și putere. Plăvanul bălții a ieșit să vă jignească inteligența încă o dată! Pe față! A mai pupat încă o dată papucul sultanului austriei. Cu "a" mic. Guvernul se face că face, că plafonează costurile. Pentru ei. Nu pentru voi! 

Batjocora maximă e că 9 milioane de cetățeni trebuie să prezinte "dosarul cu șină" pe proprie răspundere. De ce? Ca să mai treacă o lună, două și să rămâneți în dosul gol. Da' ei, borfașii de la putere va vor binele! Să nu uitați asta!

Vă duceți în piețe și vă cruciți! Până și hârtia igienică a ajuns un lux. Pe care doar ei, golanii și-l permit. Pentru că au nevoie să se șteargă la gură după cât rahat îngurcitează. Ce? Nu v-au intrat salariile? Păi nu! Că jafurile alea de la banca aia "românească" cu capital austriac și două ciocane pe siglă nu au "softul funcțional". Ca să vedeți! Fix acum în zilele de livrare a salariilor. Al naibii soft! Zici că e ăla de la alegerile electorale. Se strică exact când se numără voturile. Că așa a zis "un telefon"!

Beți încet cu ceai de tei! Că așa v-a zis șefu' la bani. Aveți credite de plătit?

Păi de ce? Că "nu v-a pus nimeni pistolul la tâmplă"! Acum, dacă nu se livrează salariile din cauza softului, mă, cu ce le plătiți? 

Cu steagul ăla galben-albastru! Că doar îi salvați pe ăia. Pe voi cine vă mai salvează? Stați acasă! Că vine alt virus! "Totul va fi bine!"

Mai băgați un booster!  Ministerul Nesănătății v-a anunțat că e gata! E foarte bun și "probabil încetinește transmisia". Transmisia cui? A prostiei niciodată! Este incurabilă! 

Și uite așa, pas cu pas, ajungeți la ce a zis psihopatul de la Davos. Vezi mă, cine se simte inutil, poate fi asistat să termine demn cu viața! 

Vă spune în față că trebuie să fim cât mai puțini și voi o țineți langa cu înțepările. 

Azi e 16 decembrie. În '89, niște români au înțeles că singura cale de scăpare e revolta. Pentru libertate, drepturi și libertatea opiniilor. Degeaba! Da. Au murit degeaba! 

Noi ca niște lași, păstrăm distanța, ne înțepăm și așteptăm salvarea de la borfașii care se vor oameni politici.

Vedeți că ăia au făcut deja gropile, au lopețile în mâini și așteaptă să arunce pământ peste 
România Îngropată! 

Sunt "băieții" de bază ai societății. Clădite de noi toți, în timp ce ne plimbam cu buletinele și vroiam o țară ca afară! La all inclusive!

Am ajuns și acolo! 

"Băieții" de bază sunt gata să ne bage la fundația noii "societăți" formată din "omul nou"! 

Da' voi să tăceți! Că e grav! Dacă vorbiți, vă infectați! Că vine alt virus! Doar v-a zis ăla cu Microsoft că așa trebuie! 

Plandemonie după plandemonie, până la extinția finală!

Hailamulțani! Vouă! Fără "i", ca să fiți toți doctori ca ăla de la interne!

Și Dumnezeu să ne ierte pentru ce le-am făcut celor de și-au dat viața în '89! Degeaba!