ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știrea de anul trecut, că PM ul României, cel din "echipa câștigătoare" oferea acces total la datele personale ale cetățenilor acestor cămătari numiți academic bancheri, a fost fără precedent. În urmă cu două zile, a venit știrea că Ciucă&Ciolacu vor să știe câți chiloți ți-ai cumpărat online. Au dat un OUG, ca să te urmărească curierii și să te toarne la ANAF.

De ce fac indivizii ăștia aceste favoruri înstelaților ce reprezintă cartelurile reale din Romania, încă nu știe nimeni. Am putea specula că șefii cartelurilor bancare au fost alaturi de PNL și USRi +2,15, la ultima lovitură de stat din Piața Victoriei din august. Au stat umăr la umăr pentru că așa-zișii liberali să acceadă la putere, să formeze "guvernul lui", după care să le de-a și "parlamentul lor"! Serviciile de această factură se răsplătesc!
Acum alt cartel, zis și ANAF, înființează poliția politică a coleturilor. Pe șest! Pentru că au ajuns la fundul sacului și au nevoie de bani. Doar vine circul campaniilor electorale si Ciuca&Ciolacu se văd deja unul președinte și celalălalt PM! Noua iubire declarată de Ciolacu aseară! Cănd lăuda Guvernul Foamei!

Să înțelegem că politica țării este dictată de șefii celor două partide transformate în carteluri? Să înțelegem că asta au urmărit de la început?

Au dorit acces total la baza de date a MAI ului. Care bază de date, să nu uitam este unită cu baza de date a CNAS. Că doar Vela asta a făcut. A cerut să fie transferate bazele de date pe care le dețin medicii de familie, pentru a se uni cu cea de la MAI. În ce scop, care date, câte date, ale cui date. Nu a răspuns nimeni până săptămâna trecută, când nimeni în drum, una, a spus că dacă tu, române nu te duci la medic, vei fi amendat de CNAS! În calitate de ce amendează CNAS? A devenit organ de anchetă? Au angajat gabori care să vină să te amendeze dacă esti sănătos sau te și arestează?! Că poate vine Arafat cu hoardele să te salte din casă! Să-și împlinească visul!

Interesant este pentru ce vor cartelurile acces total la toate datele acestea. Mizeria, minciuna că vor să actualizeze datele clienților, este doar praf în ochi. Doar nu e cineva atât de novice, că să nu zic prost, să creadă așa ceva. Este ultimul lucru pentru care ar cere aceasta nebunie.

Băncile, adică noile carteluri, vor datele românilor, să vadă probabil starea medicală a celui ce va fi client sau îi este deja client. Și astfel "băieții băieților" s-au gândit la legea șoptită de nimeni în drum de la CNAS. După care, tot "băieții băieților", scormonesc în coletele românilor, să vadă dacă ai bani și de unde ai bani. Să-ți permiți să trăiești. Si să îndraznesti cumva să fii sănatos!

De aici urmează o segregare financiară totală a cetățenilor acestui stat. În funcție de ce date medicale sunt trecute acolo, cartelurile vor împărți clienții, asigurările, creditele, antiviralele- neaparat să existe o boală virală ( așa a ordonat OMS), datoriile etc..

Ideea de a accesa vreun cartel aceasta bază de date, este nebunia totală. Acești indivizi care se cred deținătorii absoluți ai puterii, chiar dacă au fost înșurubați în niște fotolii mult prea mari pentru ei, doar să execute niște ordine externe, pentru a distruge total țara asta, este clară.

UE are o problemă majoră cu România, pentru că țara asta are cei mai mulți proprietari și "nesupuși înțepărilor salvatoare". Asta da, problemă pentru ei. Vor face orice demers care le va fi necesar, orice trafic de influență pentru a demantela accesul clienților la a achiziționa proprietăți și pentru a reuși să și le mențină pe cele ce le au deja. Orice!
Pentru că UE nu vă dorește proprietari cu nici un preț. Ei vă vor sclavi, la ordinele lor. Din cauza aceasta, românii plătesc cele mai draconice facturi.

De ani de zile, gura târgului spune că e o problemă cu statele ortodoxe. Sunt pline de proprietari. Nu au înțeles nimic! Și acest lucru va fi fatal acestui mastodont cu picioare de lut care se cheamă UE.

Nu au înțeles că educația și ortodoxia te formează într-o mentalitate: să faci o familie, să construiești o casă, sa sădești un copac și mai ales să ai cultura proprietății. Adică, să ai o rânduială în viață.

Acest instinct ii deranjează rău! Doar că instinctul este instinct și oriunde ar fi românul în lumea asta, el știe că dacă nu a făcut asta, viața lui nu are valoare.

Doar și pentru faptul că a îndrăznit să pună acest lucru în discuție, indivizii ăstia ai băieților ar trebui să-și dea demisia. Să dispară pentru totdeauna din viața politică, publică a României. Este cel mai mare atac la siguranța națională a acestui stat.

Ar trebui să plece în huiduielile întregii națiuni, pe care ei, liberalii și pesediștii au crezut că o pot minți la nesfârșit.
Niciodată!
Doar că vor înțelege asta, când pentru ei va fi prea târziu. Atunci când "băieții băieților" vor face orice să-si scape pielea lor. Nu a politicienilor de carton.