ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scriam acum doi ani cele de mai jos! 18 septembrie 2020!
Vi se pare ca s-a schimbat ceva?
Poate ancheta despre omul cu Windows să scoată ceva la lumină pentru cei care-si făcuseră din virus o religie?
Va aduceți aminte de cei care apăreau la tv și începeau discursurile cu: "Eu cred în virus!"?
Deși semnătura psihopatului numit și Hell's Gates/Porțile Iadului era în tot și toate!
Întrebarea este: câți bani s-au sifonat pentru așa zisele spitale pentru boala ideologică numită Dictatură? Unde sunt banii dumneavoastră?
Tot ce uităm și rămâne fără răspuns, se va întoarce! Întotdeauna împotriva celor ce uită!


România transformata in Romania REEDUCATĂ

PNL, realizari cu concursul celorlalte partide:
10 miliarde furate! O țară făcută praf! Probabil "5000 de specialiști" infiltrați in instituțiile statului, cu epoleți la vedere, sau macar cu angajamente de turnatori la serviciul "patria a priori"!

O dementa totală, ruptă de orice fel de realitate, o nebunie avidă de putere, de abuz de forță, o apetență patologica de dictatura, care frizează nebunia clară, declarată, expusă și mai ales indusă asupra unor întregi paliere ale societății.

Ideea de a distruge totul, spusa cu subiect și predicat, în unele dintre instituții publice, în ședințele de întronare a noilor "sefuți", ce amenințau direct ceilalți angajați, urlăndu-le din capul mesei că "noi suntem de la PNL, și va facem zob pe toți, că am venit la putere și aici rămânem, până la moarte", (sper că există și înregistrări), ne face să ne întrebăm cât de aproape le este "moartea"?! Aia politică!

Maniera în care lucrurile se rostogolesc ca într-o avalanșă, călcând în picioare orice lege, ștergându- se cu tălpile mizerabile pe Constituție, ieșind public în declarații în care fac pipi direct pe democrația inexistentă "de facto", te face să te intrebi: până unde?

Până la capăt! Până se distruge tot: țară, națiune, legi, prunci, bătrâni, economie, tot! Visul lor dement este să nu mai rămână piatră pe piatră! Să fie totul făcut praf și pulbere, pentru ca ei să aibă "satisfacția că au învins"! Pe cine?

Cu siguranță, nebunia și sminteala a cuprins o mare parte din societate, mai ales pe cei care au fost "răsplătiți cu prețul de sânge", plată care-i face complici în totalitate la acest asalt nemaiîntâlnit și criminal, asupra propriei tale țări!

Cât de tare urăsc acești nebuni țara asta? Cât de adâncă le este dorința patologica de minciună, manipulare, distrugere, crimă și mai ales cât de amarnic urăsc pruncii acestei țări? Ura lor față de români a atins cote maxime, transformând școlile, liceele în adevărate penitenciare sau lagăre de exterminare. Atât timp, cât tu ca părinte, aparținător al copiilor ești obligat să-ți lași copilul la gardul și poarta școlii, fără să ai dreptul să intri în liceu, școală etc..

Se traduce juridic simplu: dincolo de gard sau poartă, copilul nu-ți mai aparține. El este proprietatea statului, la fel cum o persoană privată de libertate a devenit proprietatea statului. Statul poate dispune de acea persoana care a devenit un număr, doar ca el, statul să- l supună diverselor pedepse psihice, uneori fizice, prin intermediul instrumentelor gardieni, medici, profesori, învățători etc.. Exact în acest fel, se dispune de pruncii acestei țări, care au devenit dintr-o dată niște numere pentru regimul lui Werner Covid. Experimentele abia urmează!

Tăcerea părinților, tăcerea societății civile, acceptarea oricăror măsuri restrictive asupra elevilor, este exact metoda de coerciție aplicată în regimurile închise de detenție. Obligativitatea pruncilor de a purta masca, doar pentru ca nenorociții ăștia să-și umple buzunarele alea până la glezne, ferestrele blocate, lipsa de apă și de a putea un elev să-și mănânce pachețelul de acasă, amenințările "profesorilor transformați în gardienii dictaturii Werner", că dacă vor mișca în bănci, vor chema miliția și salvarea care-i arestează in spital", este ceva incredibil.

Tăcerea este cea mai gravă formă de abuz asupra minorilor. Tăcerea părinților cu 2 botnițe pe gură și pe creier, tăcerea presei vândute, tăcerea "medicilor" care s-au transformat în cele mai urâte personaje pe care le-a avut țara asta vreodată, te face să te întrebi, dacă România nu s-a transformat pas cu pas, într-un lagăr de Romanie Reeducată, într-un mare Aiud! Pentru ca "omul nou" cretin și fără nici un neuron funcțional, amorțit de frica demonică scursă din cutiile ce se numesc televizoare să facă exact ce i se spune, fără să găndească vreo secundă.

România REEDUCATA a lui Werner Covid, a ajuns un mare BALAMUC, în care toată societatea prin lipsa de reacțiune uluitoare, își îndreaptă "generația neiubita" adică pruncii, spre lagărul de exterminare creat de nebunii de la conducere, adică, lagărul acela pe care Werner l-a vizitat in vară. Lagăr cu paturi pentru prunci, cu pozele de la Windows 10 pe perete, din cartoanele făcute în așteptarea numerelor pentru a face experimente medicale.

Dacă aveți vreo îndoială, vi se spulbera cât de curând! Lagărul de la Chitila, vă așteaptă pruncii, pentru a fi REEDUCAȚI!