ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Războiul din Ucraina a devenit un adevărat circ. Al Foamei! Într-o singură noapte, planeta s-a culcat în PlanDemonie și s-a trezit într-un război. Între Federația Rusă si Ucraina. Între Putin si Zelenski. Între SUA si Federația Rusă. SUA intrată pe ușa din dos, să se "lupte" cu rușii.

Așa a început marele deranj! Printr-un circ devenit spectacol mondial. Țeava prin care se scurg banii doar ca să fie puși la adăpost, după ce trec obligatoriu prin Ariel! Să fie spălați, curați și legali. Zic ei! Toți! SUA , Rusia și mai ales actorul ratat ce este ținut captiv pe post de mașină de spălat bani. Ale celor două state prietene de ani și ani. State care și-au împarțit influențele geopolitice din al doilea război mondial până azi. Pe sub masă. Binențeles, nu putea să lipsească din ecuația puterii Marea Britanie. Căci ea, întotdeauna a stat în spatele oricăror conflagrații, în umbră! De sute de ani! Ea a fost întotdeauna dirijorul! Cel care a încasat partea leului. Prin City! Centrul financiar.
Capitalul rusesc a "ajutat" Marea Britanie să facă ce dorește, când dorește, cum dorește, unde dorește.
Este imperiul care conduce lumea de sute de ani. Din umbră! Cel care împarte și desparte. Dar asta, e o altă poveste. Conspiraționistă, normal!

Globaliștii neomarxiști "democrați" din SUA, susținuți cu nebunie de cozile de topor impuse Uniunii Europene în funcțiile de decizie, s-au transformat în cele mai josnice slugi ale fenomenului de sărăcire în masă a populației din UE! Demolarea identității si tradițiilor europene, a devenit ținta sigură și unica a celor trei jucători. Semnalul acestei demolări a fost dat din Paris, în clipa în care ați văzut cum "luase foc" Catedrala de la Notre Dame! Acela a fost punctul zero al începutului sfărșitului. 15 aprilie 2019. De unde? Din Franța! De la ăla micu', care se vrea un nou Napoleon de carton. Acolo a fost semnalul! Să se "reînoiasca Europa"! Printr-un altfel de Contract Social! Asta în cazul în care ați uitat de Rousseau.

Cum? Prin foc, moarte, agonie, frică, supunere, sclavie, sărăcie, plandemonie și ulterior război. Actorii politici și-au dat mâna și au "încoronat" pe unii, "inteligenții planetei" de la Davos, să vă explice ei, cum voi o să întâlniți fericirea fără să mai dețineți nimic, fără să mai aveți nimic de zis, să deveniți niște "mâncători inutili"! Vă explică unul care se vrea "creierul din umbră"- Harari. Purtatorul de vorbe al celor ce se ocupă cu o Agendă! De Resetare! Si mai ales, conferințele TED! De transformare a omului vechi, adică normal, în omul Nou, adică Idiot, imbecil, fără nici o poziție. Ușor de manipulat, ușor de anihilat.

Instrumentele folosite sunt evidente. Politicieni, media, sisteme medicale, sisteme bancare, controlul total, impunerea "corectitudinii politice" în tot și toate.
Cu mare nevoie de bani. Astfel, țeava de scurgere a banilor a fost cladită, transfrontalier. Că e globalism, nu?! Spolierea resurselor financiare de către fabricile de armament BigPharma, prin impunerea plăților colosale, contravaloarea "gramajoarelor de grăsime", alături de "salvarea Ucrainei"! Miliardele de dolari si euro, care s-au scurs pentru așa zisa PlanDemonie și "ajutorarea" poporului refugiat, "ajutorul" dat actorului ratat, ținut într-o fereastră de Zoom! Ăla care duce un război din conferință în conferință si din poză în poză! Cu liderii lumii "libere"! Despre care ni se spune că e un erou și luptă pentru libertate. Când? Atunci când se rățoieste ca un curcan în fața parlamentelor sau cănd își face poze de copertă?! Atunci când se plimbă cu așa zișii lideri de carton ce vin să-l viziteze în vreme de război?! Ca să-și facă fotografii demonstrând astfel ca au aderat la un Plan Diabolic?! Că au îmbrăcat haina slugilor! Să fie șefii siguri cu cine defilează! Binențeles că Putin e parte a marelui Plan. Nu există nici o îndoială. Rubla e puternică, bursa i-a adus înapoi acțiunile, gazul e la el, da' el e pe "moarte"! Asta așa, ca să nu uităm! S-a transformat de dragul Resetării într-un "terorist al planetei"! Și tace! În răstimpuri, aruncă pe piață războiul nuclear! Instrumentul principal de la Cuba încoace! Da' nu mai contează. Că lumea uită. Și nu e interesată!

Omul de rând nu este interesat de puzzle! Mai ales de cel al puterii. Omul de rând e sărăcit, îmbolnăvit, înfricoșat, destructurat în esența sa, ca să mai fie capabil să vadă Circul Foamei!

El vede doar Războiul și pericolul nuclear! Nu înțelege că nebunia Noii Resetări, are nevoie de bani! Și banii se scurg si se spală la vedere, în fața lui, el devenind mândru că "salvează Ucraina"! Nu înțelege că materia primă ce se vrea resetată este el! Omul!
Tocmai de cei pe care-i "salvează": Zelenski, UE, SUA, Rusia și toate entitățile transfrontaliere care-și freacă mâinile de bucurie că le reușeste Marea Resetare!

Restul e doar Circ! Al Foamei! Înfășurat în culorile galben albastru!
Doar că nu se vede zvastica! Dar ea e acolo!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews