ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România ultimelor două săptămâni a fost ca un circ. Din acela prost, cu spectatori care au huiduit din tribune, în timp ce arena era ca un ospiciu. Fără cămășile alea cu măneci lungi legate la spate. 

Între plajă, mare, soare, bere și veselie, am avut câteva surprize. Am aflat cu stupoare că în loc de încălzirea globală a vieții avem furtuni de vară! Cu alertele omului din dotare, ce urlau pe toate telefoanele, despre ceva ce nu există. Nu-i bai! Suntem obișnuiți cu minciunile. Noi știm că ei așa sifonează niște milioane. Ei știu că noi știm, dar totul merge mai departe. 

După care, onorabilul domn' ministru cu sandale a spus că „moare de gât” cu alt onorabil domn' ministru. Păi e frumos să vă amenințați așa pe față pentru niște bani? Pentru țară nu vă mai înjurați! Dar dacă partidul o cere, mamă-mamă ce scandal! Rușinică! Nu știți voi ce e aia. 

Avem milioane de doze de grămăjoare de grăsimi sublime. Zice ministrul că nu le vrea nimeni. Pe bune? Păi nu vă salvau ele pe voi, nebunilor! Nu mergeați voi la bere și la ăla de e Nenumit la Cluj! Acu' nu le vrea nimeni? Nici măcar degeaba!? Eu zic să le faceți brazi! De Crăciun! Să-i așezați așa frumușel în curte la Modrogan, la Cotroceni, la DSU, prin Băneasa la pădure, în Piața Victoriei și prin Kiseleff. O să fie frumos! Că vine iarna!
O să aibă și ei cu ce să se încalzească. 
Bine, puteți să le aranjați ca și coroane, jerbe etc.. o să cam aibă nevoie. Probabil partidele și camarila doar asta vor primi de la Moșu'! E bine și atât!

Să nu uitați! Printre dozele alea să agățați și niște greieri, lăcuste, gândaci și mai știu eu ce coropișnițe. Să aibă și gura lor "ce să mănâncă"! Că nu o să fie greu să iasă lângă braduții împodobiți! Că doar o să fie păziți bine de cei ce-și spun "siguranță și încredere". Am înțeles că se pregătesc ăștia din urmă de luptele din stradă! Cu cine o să vă luptați, mă? Cu ăla de-și făcea poze din tanc, ieri? Ăla micu și guralivu' pe care MApN-ul l-a luat drept PRist?! Să adune ostași! Ca să salveze galbenul si albastrul, probabil! Că pe România nu o mai salvează nimeni. Nu are nevoie. O să se salveze ea singură, că o să se sature într-o zi. O să vină și ziua aia. Și voi ăștia de la MApN o să strigați iar că "Armata e cu voi"! Cu asemenea caricaturi, zic, nu e nevoie de nimic. Doar să nu-i mai lăsați pe bibani să meargă la cosmetică și se predau. Simplu! Puteți să-i transformați în teroriști. Ca în '89! E o variantă! Carne de tun!

Mai nou, avem un soare! Băi, da' un soare luminos care străpunge zidurile și intră în ședințele PCR ului. Cum nu mai există PCR?! Sunteți siguri? Aseară cică exista! Era la primarul ăla școlit de domnul care are Suceava pă acte! El l-a văzut! De ce nu credeți ca doar e vocea autorității oficiale. Dacă autoritatea oficială v-a zis că e soare, să credeți măi, necredincioșilor! Că altfel o să-l asmută ca pe un ciobănesc pe voi. Pe domnul de la TVR. Și o să vă facă domnul în cauză, cum o să-i vină la gură. O să vă înjure și o să vă trimită acasă. Cum care casă? Aia de o să o pierdeți că ați băut prea mult ceai de tei. Nu face bine la domni! Știti voi mai bine! De aia sunteți tăcuți așa în general! De la ceaiul de tei vi se trage! Da, dar sunteți bronzați! De la soare! Doar că soarele ăsta, nu a auzit încă de Mioara Avram. Nu se învață asta în armată. Ca nu e nevoie. Totul ține de comenzi. Date de alții!

Apoteotic, săptămâna se va termina cu un ultim spectacol! August, ultimul bal! Sau val. Sau cum vreți voi! În câmp la Mă Ciuca! Sau "ă" la final! Al vostru! Ca să fie circul circ! Păi se poate!? Să nu aibă ospiciul numit România și piesa de rezistență? 
Vine! Pregătiți-vă! O să fie biblic! 

Am o singură întrebare: 
Unde este Generalul? Ăla al lui Orban. Salivează pe la OTAN.

Și mai ales, unde este Dumnezeu? Numai El nu a fost invitat în spectacolul nebunilor. 
Ce face? Stă și privește de Sus! Probabil Se crucește!  Nici chiar El nu S-a gândit la circul ăsta când L-a pus pe dracu' la muncă. Că L-a văzut pe ăla fără nume alergând și fugind de la circ! 
În timp ce urla disperat: „Bătrâne, ăștia o fac mai bine, chiar decât mine!
Spală-te pe cap cu ei!”

Și așa, țara asta a devenit România de ospiciu! Sau educată! Sau cum vreți voi! 
Să cânte muzica!
„Ce mai soare luminos, Ce mai ginere frumos!"

Ați sunat la 112! Cu ce vă servim? 
Am sunat să salvați o doamnă. România, se numește!
112: nu avem cu cine! E toți la nuntă! O îngroapă!