ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Ce zici? Te lași călcat în picioare de inamici? Sau te ridici până-n Sinaxare după mucenici?"

La mulți ani, România ca o pradă, asasinată, defrișată, România furată, traficată, România văndută bucată cu bucată, România abuzată, România cu bătrânii uitați în colțuri de stradă, așteptând cu mâna muncită un covrig dimineța, sau România celor ce mor în curtea spitalelor fără ajutorul plătit tot de ei.

La mulți ani, România tranzacționată ca la bâlci, mințită, manipulată, fardată prost și vulgar, România reeducată, România fără autostrăzi, spitale, apă caldă, căldură, cu buda în dosul curții.

La mulți ani, România exasperată de câțiva cu ML uri și ghiuluri, care mai nou sunt "politicieni" și de alții cu limuzine ce poartă la căldură paltoanele celor ce au făcut toate astea. Cei care se numesc Statul! Plătiți de noi! Și care au făcut din tine o Românie mută!

La mulți ani, România în care unii în halate albe au dat tratamente experimentale în lagărele de exterminare și au primit drept răsplată "stele" pe umeri ca să număre "corect" voturile și să decapiteze Constituția. Adică suveranitatea țării.

La mulți ani, România celor de le e rușine în Europa să spună că sunt români și micuților ce se pregătesc pentru viață, căutând înfrigurați ruta aeriană cu care se vor salva de tine, Românie! Te vor abandonată!

La mulți ani, Românie tăcută și lucrătoare în Duh! Care ai stat neclintită în fața furtunii și care ai vazut "pe diavol încercând să întoarcă pe dos, toată lucrarea lui Hristos". Ai stat falnică, tu, Românie tăcută și lucratoare și te-ai folosit doar de Cuvânt! Și de Liturghia în limba ta. Cea adevărată în care ai învățat Rugaciunea inimii și ai plecat mai departe cu EL în minte și suflet! 

La mulți ani, Românie care ai crezut în Maica Lui și Doamna noastră, care i-a primit la ea cu brațele deschise pe toți înaintașii noștri care și-au dat fără să clipească viața. Pentru neam, Drapel și Credința Ortodoxă!
Unde sunt? În fiecare dintre noi. Și noi unde suntem? În brațele lui Hristos îmbrăcat în zeghe de pe altarul bisericii Sfântul Elefterie. 

Cel care I-a întărit și Le-a vorbit Sfinților Închisorilor. Ce au făcut ei? Aveau de țesut un pod între Cer și Pământ cu firele albe din bărbile lungi sfințite de rugăciuni pentru noi toți. Mărturisitori, mucenici, sfinți, români adevărați. S-au dus acolo Sus să le mai facă o Sfântă Liturghie tuturor celor ce au murit pe câmpurile de luptă, pentru ca noi azi să putem spune La mulți ani, România! Și să ne țeasă podul! Cu ei și din ei!

La mulți ani, România binecuvântată de ei toți! 
Doar ei ne învață că e vremea muceniciei. E vremea în care suntem obligați moral să înțelegem ce avem de făcut.

"Ce zici? Te lași călcat în picioare de inamici? Sau te ridici în picioare până-n Sinaxare după mucenici?"

Aceasta este România pe care o celebrăm azi. Noi! Nu cei care se vor da patrioți trecând pe sub Arcul de Triumf! Pe care nu-l mai avem de anul trecut! A fost confiscat. De unul care are tot pe persoană fizică! Mai ales armata! Armata cui? Că a României în nici un caz! 
Să fim cinstiți și să știm în ce vreme suntem! Ca să știm ce avem de făcut! 

Adevărul doare! 
Dar vindecă! 
Întotdeauna!

La mulți ani, România!
Dumnezeu să te binecuvânteze și Maica Domnului să te acopere! 
Cu Cerul, Iubirea și Sângele vărsat!
Adică cu albastru, galben și roșu! Adică cu noi toți! 

P.S.: versuri împrumutate de la Cedry2k "Sfinții Închisorilor".