ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


In 2007, Vaclav Klaus, fost președinte al Cehiei, publica o carte: "Planeta albastră în lanțuri verzi: Ce este amenințată: clima sau libertatea?" În carte, se explică cum omenirea va deveni o simplă pușcarie globală, datorită noii religii privind așa-zisa încălzire globală. 

Ea devine, după demența infectărilor, noul zeu la care se închină globaliștii.

Nu pentru că i-ar interesa de evoluția omului sau a Terei. E doar pentru a-și întări controlul, puterea și maniera de sărăcire a populațiilor din întreaga lume. Supunerea totală!

Nebunia infectărilor a fost doar un preambul. S-au folosit de un inamic fără față, prin minciună, manipulare și frică să-și atingă scopul.
 
Controlul total asupra societății, anihilarea politicilor sociale prin reducerea populației, mai ales a celor peste 65 de ani, injectarea obligatorie cu seruri experimentale ale căror efecte le vedem azi toți, lockdown-urile obligatorii, închiderea economiilor, spolierea resurselor, închiderea spitalelor și nu în ultimul rând, Certificatul de vaccinare.

Neaparat Verde! 

Culoarea lanțurilor dictaturii mondiale este verde. 
 
Devine din ce în ce mai evident. 

Nu întâmplător s-a ales culoarea verde. Este culoarea vieții, a speranței, a halatelor "eroilor", și binențeles a banilor. Inducerea în eroare a subconștientului colectiv funcționează!

Acum, în locul carcalacului este împins un alt inamic fără față: încălzirea globală. O vede cineva? Altfel decăt este prezentată în media vândută? Binențeles că nu! Anotimpurile își văd de treaba lor. Așa cum Le-a lăsat Dumnezeu de la facerea lumii. Nu se încurcă în politica nebunilor. Minciunile inundă spațiile publice și drept dovadă, influencerii cumpărați o ard ecologic! Pe bani mulți! 

Individa impusă, niciodată aleasă a UE, ne explică cum trebuie să-și sacrifice fermierii vitele, ca să aibă sacul ei cu bani, zis și Gates, fabricile lui de carne artificială, gândaci și alte gângănii. Acest individ este cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA. Terenuri pe care nimeni nu le va mai cultiva. Foamea bate la ușa lor. A celor din "lumea liberă". Încă nu au înțeles! Nu e târziu! Din câmpuri verzi se vor transforma în moloz. Pentru că lanțurile dictaturii mondiale devin pe zi ce trece tot mai negre. Au culoarea iadului. Se șterge verdele încet, încet. 

Tot această "cinstită si corectă" doamnă, instrumentul globalist, ne explică cum e cu inteligența artificială. Cea folosită pentru monitorizarea în timp real a consumului energetic. Dacă oamenii nu sunt ascultatori și supuși, se "va ajunge la blackout, altă soluție nu există". Zice cucoana cu buzunarele pline de comisioane și cu Green Deal ul în gură! Din nou culoarea Verde. 

Și amenință UE cu blackout în loc de lockdown! Se schimbă doar niște termeni. În timp ce ea, și alții ca ea, iubitori de culoare verde, se plimbă cu avioane private și iahturi superluxoase. Nu se pune! Ei nu poluează! Poluăm doar noi și animalele. Dacă vor să sacrifice animalele, căți pași mai sunt până se va trece la sacrificarea celor ce nu respectă legea lor, a demenților verzi? 
 
Foarte puțini!
 
Sacrificarea noastră a tuturor, urmează! 

Vor portofel digital. Probabil va fi tot Verde! Că ei salvează planeta! Nu așa mint?! 

Ca să te poată "omorî" social printr-un simplu click! Ca e doar lumea IT istilor! Ei sunt la putere! Nu contează că majoritatea sunt aproape sociopați și rupți de realitate. Realitatea lor e virtuală! Cu ei și-au făcut treaba verde. Probabil ei vor fi sacrificați primii. Că știu prea multe! Nu contează nimeni pentru nebunii ce conduc. Ei au un singur scop: să salveze planeta. 

De noi toți! Cu ajutorul lanțurilor verzi! 

Care sufocă libertatea omului și a planetei. 
 
Planul merge mai departe. 

Doar iluzia ca viața este verde continuă. 

O transformă autoritățile oficiale în negru. 

De la Blackout! 

Ultima tastare a butonului Delete, înainte de ShutDown! 
 
Total!

Nu ne rămâne decât să privim mai atent culoarea verde și să o transformăm în noua culoare a hărtiei igienice! Cu care să ștergem gurile celor ce ne amenință! Pentru că iarba, pomii si florile au fost înainte de verde semințe îngropate. În pământul negru. Ploaia l-a spălat și a dat vieții încă o șansă. 

Este vremea!

Să căutăm Lumina! 

Și să rupem lanțurile!

Verzi!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews