ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Circoteca numită parlament își arătă dantelele chiloțeilor ieri. Ce văzu poporul? Vai, mi ți-l încinseră în huiduieli pe unu' care fu el prim ministru, mă! Unii, "extremiști", îl strigară pe nume: hoț, bandit, vânzător de țară etc.. Apelative din astea de le auzi la haznalele tv. peste tot. 

Da' alea nu se pun că sunt "ai noștri"!

Cum "al nostru" e și insul ăla de vorbește rar și apăsat prin fața tribunalelor, haznalelelor, în general pe unde e trimis. De "ai lui"! Dar ăla are voie. De la stăpânire. 

Despre "extremiști" ce să zic?! Suntem sătui de "conspiraționiști", "teroriști", "dușmanii poporului", "putiniști" etc.. de 3 ani tot asta auzim. Da' nu se pune, că vine de la stăpânire! Sincer, doi bani nu dau pe nici un rahat de partid, așa zis cartel. Căci astea nu sunt partide ci doar haite adunate în clanuri ce-și zic partide. Nu merită niciunul, nici măcar un scuipat, darămite vreun vot. 

Circoteca servită de stăpânire poporului, funcționă! Normal. Ca toate mascaradele livrate până azi. Poporul înghite orice îi servești, să fie doar cu scandal. Cu înjurături, cu huiduieli, tipic balcanice. Reușite, de altfel pentru fraieri. Ca să aibă și ăia de la latrinele tv să mănâncă și gura lor o pâine și să nu cumva să se discute despre lucruri serioase. Cum ar fi: devalizarea totală a țării de clanul fostului PM, care ieri era vedeta rănită a poporului. Mai venise unul în ajutor, nu mă interesează numele, dar știu că face parte din clanul "Drujba lui Dumnezeu"! Ăia de au tăiat pădurile și clanul pentru care se fac așa zisele alegeri ca să vedem cu cine guvernează el. Clanul! De 30 de ani! Ăsta se plânse că urlă unul "să-i ia gâtul"! Îți dai seama ce frică îl încercă pe om!

Vai, ce plânsete, ce urlete, ce durere și jale! Băi, poporul format în general din ăia de vă enumerai mai sus, cam retrograzi și nespălați, așa cum le place trotinetiștilor să le zică, se sătură. Se sătură de hahalere, de panarame și hoți. Dar noi nu trebuie să vedem asta! Nooo! Să se vadă doar ăia de sunt dușmanii poporului, adică ai politicienilor închiși în cladirea aia imensă și întunecată! Și la propriu și la figurat! Ridicată pe alt sânge! Al neamului.

Alămurile și dantelele urât mirositoare pun la cale ceva. Mult mai urât și mai periculos decât ne imaginăm noi, ăștia retrograzi. În spatele circului ieftin de doi bani, în care unii își arată dantelele desuurilor și alții bat alămurile, se ascund interese personale de distrugere totală. Vă dădurăți și pruncii! Bravos, națiune! Meritați pe deplin ce vi se întâmplă. Resursele țării sunt amanetate toate, vă făcurăți și orașe de 15 minute! Păi, nu? Colivia trebuie să existe cu orice preț. Furăți de acord! Vă aruncară clanurile un pic de circ și tăcerea s-a așezat imediat! Că veniră ăia, organele, cu penalele. Și amenzile! 

Veniră aseară pe la haznalele cu detergenții de scot petele. Să fie spălați, parfumați, coafați, linși prin dosuri și să vă explice ei ce bine doresc ei țărișoarei. Și se spălară în văzul lumii! Îl spălară pe ăsta de e PM azi, săracul de el, îl spălară și pe periculosul ăla de la pesede, care una zice și alta face de 3 ani. Ce mai, îi spălară pe toți! Cu "artileria grea" a "purtătorilor de opinie". Cică, a retrograzilor! Vedeți că petele de pe dantele nu ies cu niciun detergent! Orice ați face! 

Alea rămân acolo! Sunt urmele celor ce au murit asasinați în lagărele de exterminare și cu "seringile miraculoase și sublime", urmele celor ce au intrat în faliment, urmele sărăciei lucie, în general urmele de sânge ale îngropării pe ascuns și în mod viclean al unui neam, a unei țări, ajunse pe mâna cartelurilor mafiote. 

Urmele astea nu se vor scoate decât cu dreaptă judecată. Nu de la justiția vopsită și pârâtă condusă de indivizi precum ăla de era vexat și afectat că nu-l știa gaborul de la rutieră. Domnul "din cauza mea"! Datorită ăstora de au sugrumat Constituția, suveranitatea și independența acestei țări, transformând totul în niște carteluri mafiote, într-o zi va veni și răsplata. De Sus! Până și dracu' are o limită! Peste care nu poate trece! Că-și cunoaște Stăpânul. 

Clica asta ordinară l-a speriat și pe dracu' ăsta bătrân de când lumea. A fugit mâncând pământul și s-a dus la Stăpân probabil, spunându-i că el nu mai are ce să facă. Sunt alții care-i fac lui treaba mult mai bine! 

Așa că noi, ăștia retrograzi, nu mai avem decât o singură scăpare: să scoată Bătrânul biciul și să lovească dracii îmbrăcați în dantele și alămuri.