Zoe Dantes: De doi ani, Omenirea urcă pe un Drum al Golgotei

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De doi ani, Omenirea urcă pe un Drum al Golgotei. Un drum greu, anevoios, cu hârtoape și cu o Cruce grea în spate. Fiecare pe cărarea sa, merge poticnindu-se, căzând, arareori vine cineva să ajute. Curge sudoarea, curge sângele, curg lacrimile, curge deznădejdea, curge însingurarea, curge batjocora, curg palmele, curg suduielile și icnirile.

Pe o cărare îngustă, intră cei care au îndrăznit să iubească sincer, sa ființeze sincer, să ajute sincer, să-si iubească aproapele ca pe sine. Intră pe cărarea îngustă cei care cred.  Singuri, in bătaia biciului, in huiduielile mulțimilor care cer Răstignirea lor! Pentru că nu sunt ca mulțimea adunată să vadă moarte. Pentru că au îndrăznit să dea Cezarului, ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu.  Doar pentru că au Îndrăznit să fie Oameni!

Merg, tăcând, căzând, ridicându-se cu Crucea in spate. Lemnul e greu, atârnă cumplit peste încheieturile lor!

Ce fac, oamenii aceștia? „Caută un Om!”. Un OM, care să-i ajute să se „scalde” în apa în care Îngerul Domnului se afundă, spre vindecarea trupului și a sufletului. Nu găsesc! Strigă sufletele lor in zadar! Turma e fără Păstor! Păstorul lor este pe margine, cu ceilalți! Ceilalți care au făcut zid de o parte și de cealaltă a Cărării, că să se îngusteze cât mai mult Calea. A ales tăcerea și supunerea, lasându-și oile la îndemână lupilor. Doar privește!

Drumul greu al Golgotei ar fi trebuit să-i îngenuncheze pe toți! Doar că ei, știu că la capătul lui, dincolo de Răstignire, îi așteaptă Iadul.

Trei zile in Iad! Și mai știu că ușile iadului sunt smulse și rupte pe Vecie! De Cel în care Cred, de Cel pe care-L slujesc! Și mai știu că fără alea trei zile, au trăit degeaba. Pentru cele trei zile, în care-și vor întâlni demonii, pe care i-au învins din viață! Doar că din prea multa iubire de oameni, se duc acolo, pentru că așa e Drumul! Și Calea! Și mai știu, că pentru ei, El Biruitorul, I-a învățat să Îndrăznească! Și mai știu că abia acolo, în Iad, se vor întâlni cu EL, pentru că EL singur, poate coborî să-i scoată și să-i Învieze pentru Veșnicie! Și mai știu că Învierea nu poate să biruiască fără să treacă pe acolo. In întunericul fără fund, adânc, unde doar Iubirea luminează în întuneric! Așa au învățat ei sa fie Biruitori! Ca El! Îndrăznind, invingându-și frica!

Stăpânitorii acestei lumi, își numără arginții, cu care se va cumpăra Hacheldama! Pentru ei toți! Acesta le va fi locul! Pe vecie! Cei care știu că au aflat OM, au înțeles că Biruința vine în urma întunericului. Biruința vine în urma Morții, Biruința și Învierea sunt cele mai mai înălțătoare Ființări!

Din Moarte și Cenușă sămânța încolțește! Din Moarte și Cenușă se ridică falnic Lemnul Crucii! Cel ce te Înalță! Cel ce te duce în Veșnicie langă Sfinți! Cel ce te duce spre Viață! Viața, care fără Biruință nu însemnă nimic.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)    |    RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Orizont 08.12.2021 23:39
    • Ultima gaselnita a Cabalei demonice - Bolile inimii la tot mai multi tineri vaXXati nu sunt provocate de serul diabolic, ci de "stresul postpandemic" .
    •  
    • https://www.zerohedge.com/covid-19/explosion-new-heart-conditions-dismissed-post-pandemic-stress-disorder
    Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
  • Codreanu 09.12.2021 07:46
    • Chiar ma intrebam pe unde ubli aghiuta ( ,, Eli ''), nu iti mai vedeam postarile neghioabe, welcome back.
    Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Secțiuni: Opinii Prima pagină Știri

Persoane: Poporul Român

Locații: România

Subiecte: Biserica în pandemie Covid-19

Organizații: Poporul Român

Tip conținut: Opinii