ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au trecut câțiva ani de la ultimul atac terorist din Franța, Nisa. Se pare că lumea întreaga a uitat de ISIS! Până acum 2,5 ani, atacurile teroriste, țineau prima pagină a ziarelor, prima știre a canalelor tv, peste tot citeam, auzeam, de tot felul de monstruozități făcute de niște unii, pe care politicul din întreaga lume, ne-a învatat să le spunem "teroriști". 

De la 9/11, când mai marii lumii, au hotărât că lumea și controlul asupra omenirii trebuie accelerat, intensificat, viețile noastre ale tuturor, au cedat puțin câte puțin din libertatea personală! 

Din FRICĂ! Frică de bombe, de atacuri cu arme etc.. Dacă ne uităm în urmă, vom înțelege, după fix 21 de ani, că planul a fost extrem de bine pus la punct. Sentimentul de frică, a fost inoculat zi de zi, an de an, în toată lumea și în toate țările, extrem de insidios, conform unor politici, fapte și acte, "făcute de teroriști fără față", într-o manieră absolut odioasă și bine implementată. Dacă nu exista "terorismul- pericolul fară chip", decidenții politici, nu aveau de ce, cum, pentru ce și în ce scop, să restrângă drepturile și libertățile oamenilor. Sub o amenințare "teribilă" așa cum era prezentată, folosind "victime colaterale" ca într-un veritabil război. 

Disiminate de-a lungul globului, acele atacuri teroriste, au fost cauza conflictelor armate, dintr-o zonă sau alta a globului. Un război, pe care nu ei factorii politici l-au dus, dimpotriva, tot oamenii simpli, soldații, trimiși în teatrele de "operațiuni"! Ale cui "operațiuni", undeva în timpul istoriei, probabil se va afla. Adevărul! Noi, doar am fi putut pune cap la cap niște date din filmele ce au urmat, pentru că nu-i așa, întotdeauna "planul" apare într-un film sau într-o carte. Din analizele pertinente și extrem de bine documentate ale câtorva jurnaliști din lume. Unii dintre ei nu mai sunt. Au trecut "dincolo" cu secrete cu tot. 

Politicul a "dresat omenirea" să trăiască cu "frică"! Frică de orice fel de "pericol iminent"! Pentru că nu-i așa, în ultimii 21 de ani, pericolul ce ne amenința pe noi toți, nu mai avea nici un fel de chip! Erau doar niște indivizi, chipuri-poze, plimbate pe la tv-uri, cu niște nume complicate, pe care nimeni nu le ținea minte! Doar un nume major Osama Bin-Laden, marele si conducatorul absolut al Al-Qaida, ne-a rămas întiparit în minte! Ce nu s-a spus, dar ulterior s-a scris prin anumite jurnale americane, a fost faptul că unii susțin că acest individ a fost un agent special antrenat de CIA. În ce scop, de ce, pentru ce și mai ales la ideea cui? Nimeni nu știe! Noi, putem doar să bănuim. Unii! Pentru că restul, sunt ocupați cu "frica"!
 
Dupa 19 ani, când experimentul "teroriștii fără față" s-a încheiat brusc, s-a trecut, la fel de brusc, la "terorismul de stat", printr-un instrument tot "fără față" virusul Sars-Cov2, care dă o boală numită Covid19 (din nou 19), foarte contagioasă.
 
Îl știți din alt film, numit "profetic" Contagion. Cred că toata lumea l-a vazut! Este realitatea lui 2020 la scara 1:1! Această boala Covid19, în nomenclatorul codurilor de diagnostic este singura afecțiune trecută cu Majuscule! Este exact ca și un capăt de linie a acestui nomenclator blestemat al celor ce se vor #eroi, mai nou ei devenind un fel de Gestapo, folosind "halatul alb", împotriva oricui, oricând, sub orice formă!
 
Sub puterea "halatului alb", pot face orice: arestari, experimente medicale pe oameni, sentințe definitive la moarte sau arestari definitive în lagarele de exterminare. Medicația poate deveni letală, poate da consecințe dramatice, arestarea obligatorie, izolarea având ca și efecte pe termen lung, mărirea nomenclatorului de coduri de diagnostic în cadrul psihiatriei. Probabil asta este ținta finală! Moartea si bolile psihiatrice, oferind patologii de care psihiatria habar nu are! Dar "decidenții politici" le știu! Pentru că au existat aceste experimente și orori în lagărele Abu-Graim. Acești "decidenți politici" transformați în "teroriști de stat", stiu exact unde vor să ajungă! Și au la dispoziție toate instrumentele statale necesare să transforme pământul într-o mare închisoare Abu-Graim! Sunt deja pe acel drum!
 
Încet, încet, instrumentul teroriștilor sefi ai lumii, OMS-ul prin brațele lor armate, "halatele albe", care se ocupă cu totul de altceva decât sănatatea publică, pun stăpânire întunecată pe o lume întreagă, transformând o boala, într-o ideologie politică dictatorială fără precedent în istoria omenirii! Frica de moarte, le permite manipularea desăvârșită a maselor de oameni, mase care sunt paralizate, fără a mai avea vreo secundă intenția de a gândi. Paralizia intelectuală naște monștri! Politica de stat, transformată într-un terorism de stat, înaintează vertiginos, transformând omenirea într-un uriaș cu picioare de lut. 
 
Lipsa oricărei transparențe, impunerea prin forță, uzarea de propaganda a presei, plătită cu bani grei din banii publici, panica și "raportările numerelor" de orice fel, sub o secretizare totală, folosirea de "teste", lucrate într-o manieră ascunsă, în așa-zisele "laboratoare de referință" militarizate total, spitalele transformate în lagăre de exterminare, ar trebui sa dea mult de gândit, indivizilor care panicați și paralizați de teamă, sau plătiți bine, cu privire la ceea ce fac și spun! Pentru că impunerea cu forța a unui terorism de stat, presupune existența unor complici! Acesti "complici cu halate albe", vor fi exterminați primii și vor fi eliminați unul câte unul, până la ultimul, pentru că ȘTIU, pentru că sunt "martori" și potențial "pericol" pentru PLAN! Probabil, nici macar nu realizeaza acum! Doar cu complicitatea lor mizerabilă, teroriștii de stat puteau ajunge în acest punct. 

Văzând și simțind pe pielea lor, că oamenii se trezesc la realitate, din lipsa unui plan B, au aruncat Europa într-un război. De fapt, nimeni nu a declarat nici un război. Nu există decât o Operațiune! Parcă așa îi spun generalii! O Operațiune ca un joc de biliard! Lovești o bilă, care în mișcarea ei, antrenează alte bile, făcând țăndări pe toate celelalte. Cam așa arată masa de biliard a lumii! Au renunțat la șah! E prea complicat pentru intelectul lor! Are nevoie de strategie! Exact ce le lipsește indivizilor de doi bani, ăia de la Davos&Comp.. Care acum spun direct în summit-uri că vor să ne elimine pe toți. Au dat-o pe față!

Întâi arunci "virusul", după care închizi economiile, bagi tiparnițele de bani în funcțiune, arunci bani fără acoperire pe piață. Miliarde! Ca să acoperi mizeria, inventezi o Operațiune, adică o bilă dată cu tacul unde trebuie și cade un continent. E frumos când tu lovești o bilă și toate celelalte cad ca într-un joc de domino! Și tot tu, ieși și urli că intri în faliment. Doar asta s-a dorit! Falimentarea totală socială și economică a omenirii! 

Vrei pământurile Olandei, vrei o Europă lăsată în frig și foame, vrei un "deranj" numit Operațiune, cu scopul de a pune mâna pe tot ce înseamnă resurse, viață în general. Se pare că planul merge mai departe. Doar că bila numită Europa a plecat la vale în foc, proteste, anarhie, coloane de mașini agricole și mai ales oameni care s-au trezit la realitatea cruntă pregătită în spatele "inamicului fără față"!

Rostogolești "inamici fără față" unul după altul: viruși, operațiuni de terorism, încălzirea globală, mâncare artificială, genuri fluid, oprești apa, țițeiul, închizi economii, rechiziționezi- adică furi pământuri, faci toate ororile, după care, dai mâna cu indivizi imaginari, repeți capete de rând și găsești alt inamic public, care defapt îți face jocul pe sub masă, primind la final niște teritorii. Că doar nu intra în joc degeaba! Miza a fost să se lovească din toate părțile în același timp, ca omul de rând să nu mai înțeleagă nimic! 

Dincolo de toate acestea, umanitatea întotdeauna va gasi poarta spre libertate, pentru că așa e construit omul! Viața își va gasi întotdeuna anticorpii ce vor lupta pentru supraviețuire. Căci rânduiala lumii și a vieții este făcută de altcineva, și anume, o forță indestructibilă, de neînvins de către orice individ, care a încercat, sau care va încerca sa faca asta: Dumnezeu! Orice criminal în serie, devenit asasin, știe că poate omorî, până va fi prins! El știe acest lucru! Se pare ca voi ăștia "decidenți politici" ați uitat! O să vă reamintească Cel Bătrân de Zile! 
 
Până atunci, celor ce sunt paralizați de frică, sau sunt cumpărați să disimuleze acest sentiment, vă recomand să stati în casă si să mai vedeți o dată ultimul sezon din Lucifer! Pentru că nu-i așa, tot filmul, vă aduce o "față umană a celui mai mare RĂU- Diavolul"! Și el, Luci, e supărat pe Tatăl că nu-i dezvăluie Planul! Planul Domnului, nu al oamenilor! Ghinion, am putea spune!
 
Nimic nu este intamplator! Dar vibrația sfârșitului aduce totodată și un nou început! Pe care ei, teroriștii de stat, nici măcar nu-l intuiesc! Pentru că s-au afundat într-un întuneric fără fund, în care Lumina nu va mai strabate niciodată Intunericul! Pentru că așa au ALES "ALEȘII"!
 
Adică, decidenții politici!

Înșelătoria globală poate funcționa până la un anumit punct. Când o lumină mică, de lumânare, uitată aprinsă în întunericul negru, va face exact ce nu poate face soarele noaptea: să aducă lumină! Și să sfâșie perdeaua grea a Minciunii!
 
Pentru totdeauna!