ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că azi e ziua ta, coane, îți mulțumim că ai reușit să faci din România o "țara ca afară"! 

Tu și Romania Educată, pe care pas cu pas ai îngropat-o, în speranța că toți repetenții vor deține funcții de decizie. Repetenții, golanii și incompetenții pe care Tu i-ai promovat ca fiind "guvernele tale". Ai reușit! Ce să zic! Bravo!

Șobolanii au împânzit orașul, golanii au furat tot ce se putea fura, repetenții făcuți miniștri au săpat groapă adâncă. Ca să aibă loc Romania să intre. Toată!

Ai adus un individ de ultimă speță în 2020 ca și PM! Unul care nu a făcut absolut nimic în viața lui. Ai dat putere maximă unui psihopat, să-și spună Comandantul Acțiunii. Ăsta a reușit să distrugă tot ce înseamnă sistem de sănătate. Bine, nu l-ai pus tu! Tu doar l-ai moștenit! Era prea important pentru partidul tău de rahat, căci știa "culoarul robinetului cu bani". Folositor! Ai girat protocoalele morții! După care, l-ai înscaunat pe unul care avea "echipa caștigătoare". 6 luni! Acum ai pe altul care e general! Ai reușit să faci din România Educată, România Înstelată! 

Ai adus-o pe inteligenta aia la educație, în 2020 și proiectul tău a căpătat contur: din Romania Educata s-a ales praful. Ca de tot, de altfel! Azi, avem pe unul care a reușit să continue proiectul. Rezultatul: 40000 de elevi nu s-au înscris la bacalaureat! Halal educație, coane!

Ai vrut parlamentul tău și l-ai obligat pe Orban să vândă țara unor descreștinați! Că sa aibă și ei trotinetele lor! Ai adus la primărie un individ de ultimă speță! Te uiți la el și știi exact cum va arăta orașul: murdar, nespălat, îngălat, distrus pe mulți ani de aici înainte. Al tău PM a îndatorat România pe 10 generații! Era ăla de ne explica cum se află berea în grămăjoarele de grăsimi si cum noi, ăștia de nu ne înțepam eram teroriști. Azi, avem unul de vrea să reconstruiască podurile din Ucraina. Vezi, coane, că podurile tale cad în cap oamenilor! 

Ai ieșit să plantezi puieți! Asta pentru faptul că rămâne prietenul tău din Austria fără lemn? Te-ai dus la schi când lagărele tale de exterminare luau foc și oamenii mureau arși de vii! Te-ai dus să strângi gunoaie, în timp ce sectorul 1 e acaparat de o golanca care minte cum respiră! Și e plin de șerpi! Ca voi!

Ai ieșit să minți fraierii cu nerușinare de alea 80 de miliarde! Vezi că nu e nici un ban! O să afle și fraierii! Cât de curând! 9 lei litrul de motorină și tu o arzi dubios cu BMW uri pe Valea Oltului! Și mai ales prin concedii. Cu privat jet-uri! Că te interesează clima!

Tu de altfel ești bine! Bronzat, odihnit, filtrat în poze să dai bine. Pentru imbecili și pupincuriști.

Ai reușit să dai țara pe mâna unor străini de neam și credința, ca și tine, ascultând orbește de șefii tai! Aia care te-au înfipt în fotoliul de la Cotroceni! Erai dator, coane! Datoriile de felul asta se plătesc toată viața! Valeții tăi se apucă să dărâme biserici! E, vezi, ai făcut și tu ceva! 

Și că sa fie și mai bine, ți-ai "tras" și Arcul de Triumf "pă persoană fizică", pă peroada de mandat! Nu te mai satura nimeni, coane!
De bani, de putere, de case, de mașini și de sclavi! 
Poate te satură într-o zi Dumnezeu! Că El îi satură pe toți! În felul Lui! Da! Dumnezeul pe care l-ai vrut aruncat din viața și sufletul României! Știi, El îi apără mai abitir pe ignoranți! Că sunt nevinovați în ignoranța lor! 
Că tu ai avut grijă să ameninți cu înmormântări! Mare greșeală, coane! 
Că știi, atunci când sapi groapa cuiva, e bine să mai sapi una! Așa se zice în tradiția românească! Da' tu nu ai de unde să știi! Că tu primești premii în Germania! Pentru Demoncrație! E ca la peroadă! Lipsește o literă!

Așa că, fă bine și sapă groapa pentru guvernul tau, parlamentul tau, serviciile tale, în general, sistemul tău! Că vă faceți cică legi, voi, nebunilor! Alea ale miliției politice! Că aveți stat de drept! Vezi că ai uitat o literă! Statul tău e de drepți! Greu cu limba română când gândești în germană! Așa că sapă repede groapa aia!

Cu sacii negri, vine neamul românesc! 
Că vezi, tu, coane, neamul asta nu rămâne dator! Niciodată! 
Nu că ar fi ei vreun neam de eroi extraordinari! Nu! 
Datoria acestui neam a plătit-o Dumnezeu! 
Întotdeauna! 
Hai, să trăiești! Să ai timp să sapi groapa morților politici! Că toți sunt ai tai! Pă persoană fizică! Toatå peroada mandatelor de turist!

P.S.: Ți-aș cânta ceva, de ziua ta! Dar cum nu se poate, îl las pe Cheloo să o facă! Cum o face el, nu o face nimeni! Mă jur! Pe casele tale!
Hai, la mulți ani, coane! Ce ne-ai dorit tu nouă să primești înzecit! Tu și ai tau stat de drepți!