ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stai și privesti în jur. Doar atât! E suficient! Vezi cum minciuna se vrea adevăr, păcatul se vrea virtute și virtutea este transformată de unii în adevăr absolut. Nebunie? Demență? Sminteală? 

Cred că toate la un loc! Nimic nu mai rămâne la locul său în rânduială. Totul e răsturnat, totul e prezentat invers decât  ar fi normal. Firescul a fost înlocuit cu nebunia. Altfel cum să clasifici ceea ce vezi?! 

Planurile de distrugere  a unei lumi întregi devin pe zi ce trece, mai demente. Indivizii care se cred mici dumnezei, au senzația că întreaga lume e a lor. Pe acte!

Minoritățile dictează majorităților, dictaturile apar peste noapte, nebunii care cred că ei conduc și-au pierdut orice contact cu realitatea. Minciunile ce se revarsă prin așa zisele știri nu aduc decât dezastru. Dorit de ei. 24 de ore din 24 de ore, se anunță doar morți, încălzire globală, foamete, crize, sărăcie , boli și sminteală.

Reuniunile hahalerelor ce se doresc autorități frizează psihopatia generală. Faci summit-uri unde te dezbraci la bustul gol, duci niște cuconeturi la masă în Prado, ameninți omenirea cu războaie, urci cu picioarele pe țări întregi, inventezi crize, părjolești ferme întregi, urli că prețurile cresc chiar și într-o zi de două ori, distrugi flotele aeriene, lași miloane de oameni în aeroporturi și tu, autorități demente, o arzi dubios cu războiul! Inventat de tine ca să-ți duci planul drăcesc mai departe! Ca săai o scuză idioată!

E suficient să ne uităm în pozele făcute de la ultimele întâlniri din cadrul așa ziselor summit-uri istorice. Paparudele care funcționează pe bază de butoane! Așa cum îi vedeți pe ăstia de se vor conducătorii lumii, așa arată și omenirea! Adică nepieptănată ca Boris, fără rațiune ca Biden, cu multă trufie ca Macron, colorat și imbecil ca Trudeau, obosit și cu gândul la concedii ca și Klaus. Indivizii ăștia au făcut o lume după chipul și asemănarea lor, fără minte, fără rațiune, fără morală, fără viață! Se vrea din nou Imperiul Roman! Cel care a făcut implozie datorită demenței de putere și mai ales imoralității agresive. Istoria se repetă!

Omenirea a devenit un ospiciu, în care nebunii au preluat puterea, au sigilat ușile și ferestrele și încearcă din răsputeri să-l transforme într-o pușcărie mondială!

Se vor duce până la capăt cu nebunia, pentru că doar așa pierzania lor este sigură! Până la capăt! Pentru că altă cale de scăpare nu mai au. Și ei știu asta. De frica maselor de oameni vor încerca marea cu degetul, aducând un nou val al mascaradei plandemonice!

Doar că de data asta, cred că li se va înfunda! Rău! 
Orice frică, cât de mare ar fi, pălește în fața instinctului de foame și supraviețuire extremă! 

Dacă până acum a fost pe instinctul "fugi": "stai în casă", "te infectezi", "ai grijă de bunica", "înțeapă-te",

Acum,

va fi pe vibrația instinctului "luptă"!
Oricum nu mai e nimic de făcut! Vom ajunge cu siguranță ca și omenire, să spunem: Ori noi, ori ei! 

Doar că ei nu înțeleg foarte bine furtuna care se apropie. Sau da? Poate că știu, poate că speră să le iasă planul demonic al lui Harari. Oare nu au auzit că întotdeuna în istorie nu a ieșit decât planul divin? Nu ăla al lor numit cloud! 
Oare nebunia este atât de mare și înrădăcinată atât de adânc în mințile lor bolnave, încât să nu mai înțeleagă nimic din ceea ce fac?! Probabil că da! 

Drumul se îngustează și finalul e aproape. O să vedem cu ochii noștri Lucrarea! Divină! Avem nevoie doar de puțină îndrăzneală! 

Uneori așteptarea poate fi cea mai mare virtute. Răbdarea lucrătoare are rădăcini în istoria credinței și mai ales, nu va rămâne niciodată fără răspuns bun!

Răspuns de la "Cel ce a întins pământul peste ape"! Ca să înțelegem din înțelepciunea Lui că există mare, doar ca firul de nisip să se smerească! 
Să înțeleagă că atunci cănd vine valul, nisipul e înghițit de ape! 

Îndrăzniți să fiți apă și mai ales Val! 
Ca și omenire! Doar apa spală păcatele și repune totul în matcă! Este sfințitoare, curățitoare și mai ales biruitoare!