ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunt convinsă că atunci când ai luat naștere, unii, își frecau măinile de bucurie. Datele și viața socială a oamenilor îți aparțineau. Puteai să faci ce vrei cu ele. Ceea ce ai și făcut. Ai vandut miliarde de date personale, ai dărâmat și ai pus guverne, ai făcut maidane, ai manipulat, ai mințit, ai ascuns adevărul, ai blocat și șters pe toți cei care ți s-au părut că gândesc.
 
Ai inventat hoardele de trolli, ai adus ura și mizeria morală peste tot in lume. Ai siluit democrațiile din lume, ai dat drumul nebuniei. Ai implementat "politica corectă", ai produs "cancel culture", ai încercat să bagi sub preș toate combinațiile pe care le-ai facut în ultimii trei ani. Datorită ție mascarada virusului, a înțepărilor, a războaielor, a căpătat dimensiuni fantasmagorice patologice. Ai indus frica, ai distrus vieți, ai spălat creiere. 

Dar,

așa cum în orice mare rău se ascunde întotdeauna un mare bine, tot prin tine, au existat oameni care au adus Adevărul la suprafață! Partea cea rea până la urmă se întoarce împotriva ta. Răul facut de tine, a scos la suprafață binele. 

Și acea mână de oameni demni, au reușit să-ți țină piept. Ție, FB, un colos, cu toată puterea serviciilor secrete care te folosesc. 
 
De ce?

Pentru că Adevărul are anduranță, putere și claritate. Tu ai doar forță! A constrângerii, a cenzurii, a coreciției. Acestea trei nu pot învinge Viața niciodată!

Pentru nu creează decât haos! 

Dar din haosul creat de tine în lume, se naște libertatea. Cea autentică, limpede și clară! 

Câțiva oameni din lumea asta, fără miliardele aruncate pentru a manipula, cum ai facut tu. Doar cu o tastatură și Cuvânt!

Ei au câștigat deja. 
Tu știi asta! 

De asta îți este cel mai tare frică! Pentru că cei care te-au folosit, tot ei te vor anihila. Ei se vor întoarce împotriva ta și atunci tu, FB, va trebui să dai socoteală! Până la capăt! 

Va veni și ziua aceea!