ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A venit vremea putreziciunii sistemelor în toată lumea! Anul 2020 doar a ridicat o cortină, grea, însângerată, arătând lumii cât de putrede sunt sistemele, de la Nord la Sud și de la Est la Vest!

Sistemele sunt pline de putreziciune, de oameni „morți” sufletește, de psihopați și mai ales dezaxați! Acest mucegai îmbâcsit format din indivizii ăștia nesătui de putere și bani, de controlul și asuprirea oamenilor, și-a arătat mâzga mizerabilă, în cei doi ani ce au trecut.

Au distrus tot ce au putut, au falimentat tot ce le-a ieșit în cale, au ordonat, prin nemernicii de la guvernări, genocid la nivel planetar. După care s-au apucat de război. Pentru că nu au reușit să-și ducă minciuna până la capăt, sistemele politice și administrative din toate statele vor începe să crape pe rând. Au ajuns ca niște șandramale la care ei, „preaputernicii” zilei, au scos ușile, au dărâmat tavanele, au spart geamurile!
Acum se plâng că plouă și furtuna intră peste tot în șandrama!

Nu vă plângeți, începutul sfârșitului abia începe!
Fiecare sistem se va prăbuși ca un joc de domino, sub ochii noștri! Cine nu este încă lămurit, o să vadă cu ochii lui!

Până în 2024, aceste sisteme se vor prăbuși ca și un castel făcut din niște cărți de joc, pentru că nu mai sunt de folos nimănui.

Și ce se dărâmă, se va dărâma și îngropa pentru totdeauna!
Important este ca toți „oamenii sistemelor” să rămână îngropați sub dărâmăturile sistemelor pe care le-au clădit pentru asuprirea omenirii!

Nimeni, niciodată nu poate asupri omenirea! Niciodată!
Lecția asta o să rămână în istoria adevărată a omenirii, iar 2020 va fi anul în care curățarea totală a putreziciunii a început cu o minciună!

Ei au făcut o plandemonie, încearcă un război mondial, prin manipulare, minciună și propagandă, dar, cu siguranță, Dumnezeu este cu Mâna pe mătură!

Și Planul Lui cu siguranță nu are nimic în comun cu cel al psihopaților!
Pentru că Apocalipsa înseamnă revelație! Și abia de acum încolo se vor revela Adevăruri, căci cei patru au venit călare din 2020! În urma lor miroase a sulf!

De la Roma, până în China și din SUA, până la capătul pământului!