ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Citim și ne crucim! Sau rămânem cu gurile căscate. Nu de uimire, doar de silă. Manualul de limbă si literatură română, pentru clasa a VIII-a aduce școlarilor pe bănci "elita diavolilor" de la Davos. Astfel, elevii vor învăța despre "marele guru", "consilierul diavolului", cel care ne vorbește despre "mâncătorii inutili", unul pe al cărui nume nu-l voi scrie. Este identic cu "cel fără nume", cel "nenumit". Știți voi cine e!

Care este legătura dintre limba și literatura română cu acesti demoni? Limba română ce ne-a dăruit nouă tuturor, poate cele mai frumoase povești și poezii. Simțirea românească autentică prin care Evanghelia ne aduce aproape pe Hristos și cuvântul Dor. Elevii vor învăța în loc de poezia eminesciană despre Davos. Despre cei care se ocupă cu jefuirea sufletelor pruncilor acestui neam și ai întregii lumi.

De ce jefuirea sufletelor pruncilor? Pentru ca doar lor li se poate fura sufletul. Adulții în mare majoritate l-au vândut cu bună știință. Pentru bani, pentru putere, pentru plăcere. Pentru tot ce înseamnă deșertăciune. Nu avem de ce să ne fie milă de ei. Ei au ales! Si au ales acum 2 ani și 6 luni. Acum deja e prea târziu să-l mai revendice. Sau poate nu. Nu avem de unde să știm! Poate în marea Lui milă le mai oferă o șansa.

Doar că pruncii nu știu, nu înțeleg și nu sunt încă la vârsta la care pot face diferența.

Sufletele lor sunt ca niște flori plăpânde ce trebuie ocrotite. Se presupune că de către părinți și stat. Care stat? Cel care nu mai există de ani de zile? Cel care a devenit cel mai mare dușman al cetățeanului de rând? Cel care a diatrus și distruge în continuare totul? Nu. Pe cei mici nu mai are cine să-i apere.

Sunt lăsați în fața haitelor de hiene, singuri. Fără apărare și fără îndrumare. Sunt aruncați hienelor fără nici o credință. Batjocora acestora a început din 2020. Când i-ați obligat să-și acopere chipurile angelice cu mizeriile de cârpă, când le-ați tot repetat că "o vor omorî pe bunica", când le-ați spus că trebuie "să păstreze distanța socială", când i-ați dus de mână să-i înțepați ca pe cobai doar, doar nu vă vor infecta. Pe voi! Ăștia adulți! Rușine!

Nu vă întrebați acum cine le-a jefuit sufletele. Voi sunteți principalii jefuitori de suflete! Din cauza fricii voastre patologice de moarte, ați preferat să vă distrugeți pruncii. Atât ați putut! Iubirea de sine v-a întunecat atât de tare mintea, încât nu ați mai fost capabili să înțelegeți ce mascaradă trăiți și mai ales să discerneți între bine și rău!

Acum răul este pretutindeni. A devenit normalitate, minciuna a devenit adevăr și viața de zi cu zi s-a transformat într-o mlaștină în care vă afundați cu fiecare zi care trece. Meritați tot ce primiți!

Dar pruncii? Ei merită o asemenea mizerie? A meritat să le jefuiți sufletele în numele "binelui" de care vă vorbesc toți psihopații și demenții de la Davos?!

La această întrebare să vă răspundeți singuri. Nu mai căutați vinovații. E suficient doar să vă priviți în oglindă! Și să aveți tăria să vă răspundeți singuri!

Până nu e prea târziu!

Pentru că nu e vorba doar despre prunci! E vorba despre viitorul unui neam care a dat Cerului o mulțime de Sfinți care și-au jertfit viața pentru Hristos și pentru noi.