ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Nu o să mai aveți nimic, dar o să fiți fericiți.”

Așa sunau vorbele din gura acestui psihopat.

Au încercat orice în România. Au pus slugi analfabete la conducerea statului. L-au așezat pe Arafat în fruntea armatei de ciocli apocaliptici, au manipulat continuu populația, au distrus toate spitalele, au distrus economia, ne-au aruncat din spațiul "lor". Zis și sănghen! Ne-au pus pumnul în gură, de câte ori au putut cu ajutorul politicienilor vânduți. Au închis bisericile, ne-au făcut cu ou și cu oțet pentru că suntem retrograzi și nespălați. Adică, ortodocși!

Ne-au amenințat că vom muri de foame, că ne vom scălda în sărăcie lucie, ne-au cocoșat de taxe și impozite, ne-au luat dreptul de a respira, de a vorbi liber, de a construi pentru noi.

Ne-au aruncat membrii familiilor în saci negri, ne-au colonizat, ne-au facut depozit de fiare vechi al OTAN ului, ne-au adus pe cap, la putere pe ăia cu 2% în "alegerile libere" și pe toți analfabeții vânduți lor. Progresiștilor vieții, ca să nu zic altfel.

Au încercat pe toate căile! Nu le-a ieșit. Foamea e la ei! Sărăcia e la ei! În curte!

Cozile foamei sunt în Franța, sărăcia lucie e în Germania, dezaxații sexuali sunt în Olanda, Belgia și împrejurul lor. România face pregătiri de Crăciun, în timp ce restul ue caută semipreparate pentru cuptoarele cu microunde.

Vedeți că nu o să aveți curent! Geaba aveți brazi împodobiți și luminițe, când sufletele vă sunt goale! Că sunteți liberi! Atât cât întelegeți voi ăștia culți în cap, că înseamnă libertatea!

Stați la cozi pentru o farfurie de mâncare că e democrație la voi. Așa meritați! Mai băgați un booster! Ține de foame! Și cald!

Dacă au văzut că nu se poate, bagă bățul prin gard cu Moldova. Vor să o facă altfel! Să ajungă la noi prin ei. Adică, prin duamna înșurubată de nebunii davoși în fotoliul prezidențial de acolo. Că e democrată și vrea cu ue! Nu. Nu vrea decât cu Davos! Atât! O progresistă sadea, care a închis 200 de școli după ce a încasat 1 milion de euro de la Soros pe vremea când era ministru al educației. Optimizase ea învățământul!

Acum "optimizează" Moldova și cere ca românii din România „să facă economie” și să-i livreze ei curent!

Lasă, duamnă, că te "optimizează" ăsta cu care ești în poză, până se vor trezi și moldovenii să-ți arate cum era pe vremea lui Vodă! Vodă Ștefan!

Doar că în locul turcilor de atunci, sunteți voi, ăștia de azi: neomarxiștii transformați în slugile davoșilor!
Pe față!