ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


SUA are în componență 50 de state si un district federal D.C.. După cantitatea banilor livrați către Ucraina, zic că are 51 de state.  Restul, adică UE sunt doar colonii ale ei. De unde spoliază toate resursele și impun draconic reguli.
 
Ca să fie siguri că nu ridică nimeni capul să zică:  "Ajunge!", s-au gândit că e mult mai bine să controleze energetic bătrânul continent și să exporte "demoncrația". Cu forța!

Și totuși de ce Ucraina? Pentru care motiv? Noi vedem doar efectele. Care este cauza reală?

Ceea ce este la vedere niciodată nu este adevărul. Putin și-a anexat teritorii. Occidentul nu recunoaște anexarea. Occidentul fiind cine? Vestul și SUA. Adică  UE! Marea colonie a SUA. 

Exact aceeași UE care sărăcește și distruge populația din cauza lui Putin. Ni se spune. 

Actorul ratat a pierdut teritoriile, dar e tot acolo. La ciolan. Pierzi  teritorii din țară, dar în media se spune că ai căștigat un război. Interesant. 

Care este adevărul? Care este miza acestui mare deranj? Cine câștigă? Ce căștigă actorul din rolul principal? Pentru că Putin vedem ce a căștigat. De mână cu vechiul său prieten, arătat de media ca și inamic, veșnicul licurici care luminează în noapte. 
Marii câștigători sunt SUA și Rusia. Marii pierzători suntem noi: UE! Ăsta da joc! 

Cum să îngropi un continent? Simplu! Inventezi o mascaradă după alta. Pui latrinele la "treabă", bagi sancțiuni, restricții etc.. Pe energie, gaze, adică pe știi sigur că nu au de unde să importe. Și pauperizarea populațiilor europene curge în lanț. 

Și totuși de ce Europa? Pentru că miza se mută în Eurasia? 

Pentru că cine va controla Eurasia va controla lumea? Și niciunul dintre cei doi mari actori politici nu vroiau să se încurce de liderii Europei?! Ei trebuie să fie vasali incontestabili unuia dintre actorii politici. Sau amândurora. Să nu existe dispute necontrolate.

Bătaia a fost pe termen lung și își are rădăcinile geopolitice în ideile lui Z. Brezinzki. El spunea că "Modul în care gestionează America Eurasia este esențial. O putere care "domină" Eurasia ar controla două dintre cele trei regiuni cele mai avansate și mai productive din lume. [...] Aproximativ 75% din populația lumii trăiește în Eurasia și cea mai mare parte a bogației fizice a lumii se afla și acolo, și mai ales sub pământul său. Eurasia reprezintă aproximativ trei sferturi din resursele energetice ale lumii." 

Rusia spune că Eurasia cuprinde Rusia imperiala. Își vrea înapoi teritoriile. 

Ca să fii câștigător si unul și altul, în speță SUA și Rusia, cineva trebuie să piardă. Și atunci joci jocul! 
Același Z. Brezinski ne-a arătat în cartea Marea Tabla de Șah, modul de "formulare a unor geostrategii cuprinzătoare și integrale pentru Eurasia". 

Nu puteau să o facă singuri. Și atunci au ales ca și jucător Rusia. Pe sub masă! Pănă și ei au înțeles că e un "continent" geopolitic mult prea greu de accesat de unul singur. Cartea a apărut în 2010. Au fost suficienți 12 ani ca să se pună în aplicare jocul de șah. Pe Marea Tablă! 

Interesantă devenea întrebarea: ce state din Europa de Est vor intra din nou sub influența Rusiei? Ca să se elimine astfel de probleme, actorii politici s-au gândit că e mai bine să pui bătrânul continent cu botul pe labe și să fie supus. SUA cu ideologia și Rusia cu resursele energetice! Câștigători! Amândoi! Marele perdant: Europa! Sau mai bine zis, noi europenii. 

Și pentru că ne-am dat în vânt să facem analogii, să aruncăm o privire și peste cartea lui George Orwell, 1984. Acolo ni se explică despre Eurasia și a sa ideologie a formei de guvernare: neobolșevismul, născut din cenușa Partidului Comunist din Rusia. Neobolșevism recunoscut de cei care au trăit anii bocancilor sovietici, adică esticii europeni, din ce în ce mai revelator, în noua ideologie de guvernare americană! Ce se exportă peste tot în lume. Cu forța! Și mai ales într-o altă manieră : rețele sociale, media, drepturi ale unor minorități, BBB al lui Biden și democraților etc.. 

Astfel, putem concluziona că fără mascarada din Ucraina nu puteau ajunge aici. Fără mascarada "infectărilor" și circul fricii induse, nu puteau ajunge pe Tabla de Șah la mutarea următoare. Cea cu "salvarea Ucrainei"! 
 
Bine ați venit în 1984, când lumea întreagă se joacă pe o Mare Tablă de Șah! 

Sunteți doar niște pioni!

E rândul vostru să faceți jocurile!