ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bineînțeles. Atât timp, cât cei care au zis, doar au zis, că organizează "protestul" au o agendă proprie, nu avea cum să fie altfel. Românul normal nu are cultura protestului în general. Nu înțelege că a "protesta înseamnă a nu fi de acord cu ceva". De 33 de ani România nu a avut niciun protest real. 

Nu știe ce să facă, cum să facă, ce să zică. Nu există lideri. Autentici. Câtă vreme nu există la vedere, oameni care să nu aibă interese personale, ascunse, nu se va întâmpla absolut nimic.

Totul e aruncat în derizoriu, se transformă în circ și batjocoră, în speranța că oamenii normali nu vor mai ieși în stradă să revendice nimic. Vor accepta tot ce li se livrează, știind că nu mai au nici o speranță. Nu au cu cine și nu au de ce. 

Bătaia de joc care a avut loc ieri, a demonstrat încă o dată că cei ce se "vor lideri" nu sunt decât niște marionete în mâinile unora ce nu sunt la vedere. Când ești "așezat" cu mâna într-o poziție, tu nu poți să faci decât ce ți se spune să faci. Adică, circ! Pentru că nu ai voie să faci altceva și mai ales nu te duce capul.

Doar vrei să fii în centru atenției și să te faci că faci ceva. Rușine!

De ce vă bateți joc de oameni? 

De ce vă bateți joc de libertate? 

De ce vă folosiți de buna credință a oamenilor normali ca să rămâneți într-un scaun călduț? 

Deveniți niște papițoi de doi bani cu pretenții de suveraniști și naționaliști. Crunt! Rușinea cea mai mare este că veți cere să fiți votați! De cine? Doar de STS! Probabil!
 
Nici un om cu mintea întreagă nu poate gira astfel de maimuțoi! 

Românul de rând a înțeles că e pe cont propriu! Statul nu există! Nu există lideri! Nu există idei. Nu există soluții. 
Deocamdată!

Există doar teroarea! Nu vă mințiți singuri! Scapă cine poate! 
 
Restul e doar circ! Fără pâine!

Și mulți "negociatori"! Cu casca în ureche!  Adică, "dialog social"! Între cine și cine? Cum între cine? 
Între SRI și SIE! 
 
Cetățeanul nu există! E mort! De frică!

Doar că nu a simțit încă! Cu asemenea specimene care sunt aruncate în față, nici nu avea cum să fie Viu!