ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe tine, țară fără șanse, întotdeauna minciuna te-a strivit!

Minciuna care te-a orbit în 89 și 90, te-a lăsat fără posibilitatea de a afla adevărul. Adevărul despre tinerii tăi care au luat drumul cimitirelor! Tinerii ai căror călăi i-au facut eroi, ca să-și ascundă crimele! Au trecut 32 de ani și noi toți azi suntem în aceeași minciună și sub aceiași călăi!

Si azi, ca in '89, instrumentele călăilor au fost presa, televiziunile, politicienii si "oamenii de bine"! Si atunci ca si acum se "raporta numarul deceselor"!

Instrumentele de propaganda, manipulare sunt si azi la masa cu puterea! Azi li s-au alăturat "specialistii", "halatele albe".

Atunci am avut parte de un "despot luminat" cum si-a spus Iliescu singur. Azi avem o dictatura medicala!

Nici o diferenta! Despotul exista! In dublu exemplar chiar: Werner si Arafat!

Ca in '89, si astia de azi, care sunt la putere, alaturi de opozitie si-au dat mana ca sa darame tot ce a mai ramas de daramat in tara asta!

Românie, pe tine te striveste minciuna, care de 30 de ani, se plimba in limuzine, cu girofare, cu "trei de-ai mei, care au arestat alti trei de-ai mei", cu paltoane trantite, cu ridicari de deget, cu amenintarile inmormantarilor, cu apelativul "prostilor"! Nu te poti separa de minciuna! Atât de mult timp ai trait in mocirla minciunii ca nu mai stii sa vezi adevarul! Nu mai poti deosebi binele de rau, nu mai poti vedea calea dreapta! Pentru ca iti place minciuna! Pentru ca e zona ta de confort, pentru ca e mai bine si mai usor sa o accepti, decat sa recunosti ca ai fost inselată de la cap la coadă. Iti este mai usor sa accepti tacerea si sa fii sclava minciunii. Pentru ca nu trebuie sa faci nimic. Doar sa stai si sa privesti cum se duce totul in jurul tau de râpă!

Educatia nu mai există! Cu ce au gresit elevii, de va bateti joc de ei in halul ăsta?! Cu ce au greșit batranii, de-i haituiti in halul asta?! De ce accepti tu Romanie, sa nu mai ai nici o demnitate, sa fii in genunchi in fata unei cete de golani, care se fac ca-ti vor binele?! O ceata de golani, care te-a azvarlit afara din biserica, care te-a lasat fără loc de muncă, care te-a facut sa nu mai reactionezi in nici un fel, cand ti-au furat toate drepturile? Ti-au furat dreptul la viață! Tu inca nu ai aflat, pentru ca nu vrei sau pentru ca nu poti! Pentru ca nu esti in stare sa te ridici in picioare, sa strigi si sa lupti pentru ceea ce-ti doresti! De ce?

Pentru ca nu esti capabilă sa intelegi ca degeaba traiesti ziua de azi, daca nu ai aflat adevarul despre ziua de ieri. Degeaba traiesti azi, pentru ca habar nu ai unde te vei afla maine! Prezentul creeaza viitorul si trecutul creeaza prezentul! In rascrucile vietii, esti obligata sa fugi! Ori de trecut, ori in viitor! Tu nu ai nici una, nici alta, din aceste alternative.

Ai doar un singur cuvant de care sa te agati, asa cum s-au agățat tinerii in 89, in fața mortii, privind-o in față fără teamă: libertatea! Si credința! Tu, Romanie de azi, le-ai pierdut pe amândouă! In același timp, sub aceeasi călăi! Strivită de aceeasi mare minciună fara de care se pare ca nu știi trăi. Probabil atât meriți! Sa fii strivita, înșelată, dezbinată, ca să nu afli niciodată cât de măreață poti să fii!