ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Auzim cât de bine ne doresc autoritățile. Din toată lumea. Privim în jur și nu înțelegem nimic. Confuzia e totală. Ne vor sănătoși cu orice preț. Mai ales cu prețul vieții noastre. A fiecăruia dintre noi. Să moară o sută ca să fie salvați cinci sau zece. Nu așa ne spuneau? Să o salvăm pe bunica cu orice preț!
 
Pâna la urmă s-a dus și bunica și cel sau cea care o "salvase". Că au fost "responsabili" împreună! Da, dar s-au dus de la încălzirea globală! Să nu uităm asta! Nicidecum de la "capsele eliberatoare". 

Realitatea a bătut orice scenariu prezentat! De omese! Și "filantropii" lumii!

Nimic nu a fost din ce părea a fi! Salvatorii erau doar călăi.

Ați scăpat de Comandantul acțiunii? Așa credeți voi! Doar s-a lăsat puțină ceață peste el. E tot acolo. Cu geacă cu tot. În urma lui a venit Rafila. Ce bun, calm și așezat este el, măi! Ce ușor ne-a trecut el prin valul 6! Fără restricții impuse! Doar cu recomandări! Între timp v-a făcut puțin "odioși". La șefii lui. Ca un părâcios care vrea să treacă clasa.

Pe bune?! Lupul îmbrăcat în oaie! Ca să nu zic altfel! A scos Protocoalele Morții din lagarele de exterminare? NU! Și la această oră, spitalele funcționează după ordinele lui Arafat! Nu intră nimeni, ci doar câțiva ies. Vii! Cei care au înțeles că viața înseamnă un telefon! Adică un om sună un om, care sună alt om! Nici un aparținător nu are voie în spital! E ca la pușcărie! Sau mai rău! Că bolnavul nu știe niciodată ce intră în corp printr-o perfuzie nevinovată! Mai ales dacă are +70 ani! Mâncător inutil, cum ar zice autoritatea mondială! 

Nimic nu a fost din ce părea a fi!

După care ni s-a spus că trebuie să salvăm Ucraina. Ca niște eroi care suntem. Să fim solidari cu actorul ratat. Și cu refugiații! Ăia cu meleuri, bemweuri și zeci de milioane de coco în portbagaje! Europa trebuie să moară ca să fie salvată Ucraina! Sau să moară doar Putin? Din februarie 2022 e îngropat în fiecare zi și are toate bolile din patologie. Toate! Doar că azi face 70 de ani! Probabil o să sărbătorească la telefonul ăla roșu cu prietenii lui de peste ocean! Cu șampanie franțuzească! Neaparat! 

Sărbătoresc gazoductele alea! Au cu ce, nu? Și mai ales de ce! Europa e pe butuci și la fundul butucilor, cenușa e foc mocnit. Doar că europenii se fac că nu-l văd! Dacă ursulica zice că e gheață, gheață vedeți și voi! 

Nimeni nu vrea pace! Normal! Doar vi se spune! Actorul ratat vrea nucleare! Binențeles! Și mulți bani! Atât! Dar unii continuă să-l salveze. Și să-i ridice statui. Ca să aibă și câinii unde să ridice piciorul când micționează. 

Nimic nu a fost din ce părea a fi! 

Crizele făcute și impuse de autoritățile oficiale se datorează războiului, mă! Pe bune? Nu cumva se datorează PlanDemoniei? Acum hienele globaliste o ard pe naționalism și patriotism. În toată Europa, ce să vezi, vine valul suveraniștilor! Vedeți că sunt îmbrăcați în roșu și le plac secera și ciocanul! Bine, voi îi vedeți în albastru-galben! Că așa vă zice ue! 

Da, dar o să fiți fericiți! Că nu o să aveți nimic. Fără bătaie de cap, fără facturi, fără responsabilități. O să fie fericire maximă!  Nici măcar sex în buletin. O să fiți fluizi toți! Da' fericiți! 

Abia atunci o să vedeți roșu în fața ochilor! Și o să căutați ustensilele alea două de pe steagurile roșii!
Nimic nu e din ceea ce părea a fi!

"Retrograzii ortodocși" nu renunță la credință! Păi se poate așa ceva? Binențeles că nu! S-a cerut linguriță de plastic la împărtășanie. Că se infecta lumea! Adică ăia de pe trotinete care oricum nu călcau în biserici. Vroiau doar să fie dată jos "doamna de pe perete". Adică Maica Domnului! Și pentru că nu le-a fost îndeplinită dorința au cerut să fie închise bisericile! După care au crezut că dacă în noaptea de Înviere nu vor fi lăsați credincioșii să cânte în cor Hristos a Înviat din morți, El nu o Să-și trimită Lumina peste lume. Au ratat-o și pe asta. Dacă nu a mers nicicum, au făcut scenarii peste scenarii ca să fie circ și panaramă. Să lovească cu orice preț în Credință! În ce aveau oamenii mai de preț! Spre marea satisfacție a celui fără nume. Iadul e gol. Toți cei de acolo conduc lumea. În zilele astea. 

Dar de Sus, cineva Bătrân de zile râde și spune cu siguranță:

"Nimic nu e din ceea ce pare a fi!"

P.S.: totul e la fel ca în fotografia de mai jos! Vezi ceva, dar înțelegi ce vezi?