ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avem o viață! Ce facem cu ea? Viața nu ți-a dat-o nici o autoritate a statului, nici un om așa-zis politic, nici un "mogul" de presă a carei viață nu-i mai aparține de multă vreme! Nu! "Omul politic" și "mogulul de presă" nu mai are viața lui, pentru că "și-a vândut-o"!

Pentru bani, pentru putere, pentru influență, pentru a accede ca orice jucator de poker anonim la "acea masă"!

Acolo unde se joacă miza cea mai mare!

În speranța că va fi într-o zi lângă individul care contează, de la cea mai importantă partidă. Abia când ajunge la "acea masă" realizează că nu mai are pe ce miza! Că pe drumul de la ultima masă la cea dintâi, a pierdut totul!

Dreptul de a fi el însuși, dreptul de a-și spune o opinie, dreptul de a alege, dreptul a avea vreo atitudine, dreptul de a argumenta o alegere, dreptul de a trăi! Dreptul la viață!

Doar că în acel moment, când se așează la "acea masă", înțelege că e prea târziu ca să se mai întoarcă vreodată înapoi. Orbit de dorința de putere și avere, înțelege prețul plătit când e mult prea târziu!

Ce înseamnă "a avea dreptul la ceva"? Să poți fi tu, cu bune, cu rele, cu virtuți, cu păcate, cu bucurii, cu tristeți, cu pierderi si câștiguri. Toate astea dispar într-o secundă, cand mergi pe un drum spre pierzanie.

Pierzania înseamnă să nu-ți mai aparții. Să ai o viață care nu mai contează pentru nimeni. Să devii doar un instrument, în mâna unora sau a altora, să faci ce vor unii sau alții, doar pentru ei!

Exact în acest moment suntem toți!

Obligați de niste neica-nimeni, să ne comportam ca niște turme, să stăm cu #botnite pe gură, să păstrăm nu știu ce distanță inventată de niște descreierați, să înghițim minciunile aruncate de ei prin latrinele lor tv., de dimineață până-n noapte.

Contrar tuturor evidențelor, contrar oricărui bun-simț, contrar oricărei rânduieli firești a vieții.

Dorința aceasta patologica a lor, de a-ți spune că te "vor sănătos" cu orice preț, ar trebui să ne dea fiori reci pe șira spinării!

Sănătos cum? Arestat în lagărele de carton, cu botnițele pe față, mergând în șir indian să nu cumva să ne atingem unii pe altii. Și mai ales tăcuți, supuși și fericiți ibligatoriu că nu vom mai avea nimic! Conform tratatelor între psihopați!

Contrar oricărei logice, acești #teroriști, nu fac decât să "ne mitralieze" zilnic, furându-ne dreptul la viață! O viață normală, trăită în picioare și nu în genunchi! O viață normală fără a păși cu teamă că "te vei infecta". Te vei infecta cu ce? Cu #virusulPolitic cu care deja te-au infectat?!

"Politica corectă" cu care te-au siluit, cu lipsa de opinie cu care te-au cocoșat, cu lipsa de a te reculege în biserici, cu lipsa dreptului la ajutor medical de urgență, cu închiderea școlilor, cu educația sexuală la 4 ani, cu războaiele televizate, cu facturile peste orice logică, cu abrutizirea în general?!

Au transformat întreaga omenire în sclavii lor, de 30 de ani!

Au mințit, livrând #ApaSapunulFunia" ca pe niște drepturi, pe care încet, încet le strâng în jurul gâtului. Intâi au strâns funia, după care au pus #botnita! Să fie siguri că tu, omule, nu vei mai avea nici o șansă să respiri!

De 2 ani, noi toți nu mai putem respira, pentru ca "funia" #DictaturilorCovid livrată ca motiv pentru Marea Resetare se strânge ușor în jurul gâturilor noastre!

Autoritatile statelor din toata lumea cu asta se ocupă! Să ne sufoce ușor, insidios, ca un șarpe veninos ce se întinde pe întregul pământ! Și poarta nume de instituții transfrontaliere! Iși dau toată silința ca noi toți să ne sufocam, în timp ce ei jubilează, numărându-și averile, cu institutiile de forță ca instrumente de opresiune aliate lor.

Împotriva noastră!

Lumea va lua foc în cel mai simplu mod! Chiar dacă pare incredibil! Pentru că nimeni nu mai poate respira din cauza celor care "ne vor binele"!

De la Est la Vest, de la Nord la Sud, oamenii vor fi în stradă strigând împotriva dictaturii mondiale.

Cerând să se facă dreptate! Cui? Noua tuturor! Frica asupritorilor începe să aibă "miros". Miros de sânge, care atrage "prădătorii"!

În urma cu o ceva timp, am scris: va veni vremea cand "prada" voastră se va transforma în "prădători" și abia atunci voi, ăștia, de vă credeți hiene veți vedea ce înseamnă haita de lupi, care vă va face să deveniți din vânători, vânați!

Se pare că a venit!

Dacă citim știrile reale din lume, vedem că există deja pornirea la nivel social. Ideea de răzbunare care îmbracă forma dreptății!

Si pentru că omul știe că nu există dreptate, aici pe pământ, va dori răzbunarea cu orice preț! Inclusiv cu cel al vieții!

Pentru Libertate! Asta pentru că dreptul la Libertate este Sfânt, în orice țară din lumea asta mare.

#NothingElseMatters

Și a fost câștigat cu sânge! De fiecare dată! Și pentru voi, asupritorilor, e abia începutul!

Hristos S-a Înălțat!

E rândul nostru!