ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unii iartă, pentru că iubesc, și ar durea prea tare să plece, alții nu iartă, pentru că iubesc, și ar durea prea tare să rămână.

Unii pretind că totul e bine. Nu. De fapt, toți pretindem că totul e bine. Unii mint ca să nu facă rău, unii spun adevărul ca să nu facă rău oricum mai târziu.

 

Unii cred că s-a terminat, alții știu asta. Unii se topesc de dor, alții nu îndrăznesc să o facă.

Unii caută pe cineva care să asculte, cum "nu mai pot", alții tac și zâmbesc, crezând că până nu o spui cu voce tare, nu o simți.

Unii mai așteaptă încă un semn, alții și-au închis de mult telefoanele. Oricum cine ar trebui să sune, nu sună; și cine sună, chiar nu mai contează acum.

Și unii si ceilalți trăiesc doar cu speranța că într-o zi, lucrurile se vor îndrepta. Că o minune ori un miracol, va schimba viața lor. Dar toți, toți sunt pregatiți să traverseze iadul! Ca să învingă întunericul si să ajunga la lumină!

Toți știm că întotdeauna există o rasplată pe măsura durerii! Prin care am trecut si am zâmbit!

Toți asteaptă cu ramuri de salcie în mână, pentru că fiecare dintre noi avem sau am avut intrarea noastră în Ierusalim! Înainte de durere! Ca să putem să mergem mai departe.

Tot ceea ce ne desparte, va fi într-o zi ceea ce ne va uni. Doar așa vom traversa drumul Golgotei. Împreună! Unii cu lacrimi, alții cu zămbet, unii sub cruce, alții duși de ea.

Dar toți vom ajunge lumină!

Și cei ce cred, dar mai ales cei ce au ales să nu creadă! Pentru că în Săptamâna Patimilor, toți simțim că El Este și că Se urca pe Cruce încă o dată.

Pentru noi!