ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că
m-am săturat de manipulări și minciuni care fac narativul așa ziselor autorități nenorocite, care mint după cum respiră și vă livrează "binele" care înseamnă moarte! De orice fel, dar mai ales a sufletului!


Pentru că
nu mai suport minciunile mascaradei numite război, în care un bou plin de prafuri spală banii unor nesimțiți și jalnici psihopați autonumiți "elite"! Ale întunericului fără fund! Pe ăștia și pe derbedeii lor slugoi, nu-i va sătura decât pământul!

Pentru că

oamenii care mai au curajul să spună adevărul, fără să aibă vreun interes personal, sunt linșați realmente. Se aruncă în ei cu toate lăturile din partea celor mai mizerabile caractere care există. Pentru bani sunt în stare să-l omoare pe ta-su' și să o "satisfacă" forțat pe mă-sa!

Pentru că
Sadoma și Gomora se numește azi toată planeta. Pentru că nebunia, perversitatea, stricăciunea și mizeria morală sunt ridicate la rang de lege. Pentru că sminteala se numește normalitate, uneori pornind chiar de la unii care slujesc în altare și au uitat cine le e Stăpânul.

Pentru că
ați acceptat supuși orice nebunie ce le-a trecut demenților prin creierele alea prăjite, nu așteptați alte rezultate. Prăpădul este ceea ce o să culegeți. Ați semănat ură, conflict și lupte "împotriva corupției", pentru ca toți borfașii repetenți să ajungă în posturi de decizie. Pentru cartelurile lor, doar nu pentru voi. Pentru ca toate slugile ordinare să vândă totul din țară. Sunteți amanetați și voi, nu vă bateți capul! O să aflați când o să deveniți marfă expirată! La abator sau ceva seringi miraculoase acolo, care să vă facă "nemuritori"! V-au dat țeapa o dată, nu e greu a doua oară. Abia sunteți dresați. E simplu! Să nu mori! De prost!

Pentru că
sunt sătulă de România educată cu biciul. România educată e România îngropată de mulți ani. Da' nu contează, voi stați la coadă la mici cu mufarina acoperită. Că e păcat de tine, mă! Că vrei să trăiești veșnic, că așa ți-a zis ție Fusta, Musta și alți draci bălțați! Ați stat și ați aplaudat de sub pat cum vă sunt distruși pruncii, spălați pe creiere, să nu mai aibă rădăcini, identitate, mândrie! Fix ca într-o țară ca afară! Aceți exact ce ați cerut! Nici mai mult, nici mai puțin!

Pentru că nici după trei ani traiți în frică nu ați înțeles plandemonia și ce vor să facă cu voi, este inutil să mai scriem ceva despre!

Pentru că
cele mai oribile și nebunești, demonice legi urmează să fie trecute pe sub masă, în parlamentul borfașilor, vă urez noapte bună!

Îndiferent ce am scrie, cei puțini care au rămas pe baricada libertății, fără vreun interes personal, parcă nu se zărește nici o speranță!

Sau poate da!
Cine știe?!

Pentru că
Cine râde la urmă, râde cel mai bine.
Până atunci nu ne rămâne decât să privim. Circul minciunii, al mizeriei, al sărăciei și al politicii făcute în hazna!

Pentru că
puterea, răbdarea și îngăduința se termină într-o zi! Azi la mine!

Silă maximă!