ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bat clopotele bisericilor. În țările estice, rămase ortodoxe! Căci vestul nu mai are ce să bată!

Clopotele lor au amuțit de mulți ani, pentru că nu au mai avut nevoie de biserici. Le-au transformat în cluburi de noapte și bordeluri. Le-au dat foc și le-au dărâmat crucile. Pentru că ei, fiind "corecți politic" s-au crezut dumnezei. Acum culeg roadele.

Au exportat în toată lumea, cu forța, DemonCrația. Au uitat că "demos" înseamnă popor și abia după aceea vine "kratos" ce înseamnă putere. Au schimbat doar o literă: și astfel întunericul a asimilat puterea popoarelor din toată lumea! Vedem azi, cum diavolul se ascunde în detalii. Este tot mai evident, pentru cine are ochi sa vadă!

Europa stă pe un butoi cu pulbere. Care mai are puțin și explodează. Este singurul drum care i-a mai rămas. Altul nu mai există!

Dezastrul total în care a fost târâtă Europa în aplauzele și măștile progresiștilor devine un vulcan ce clocotește. Vine nota de plată pentru cei care au dus continentul în fundul iadului.

Știrile în Europa au devenit necrologuri! Accidente de mașini, decese! Specialiștii din dotare! 

Război, decese. Specialiștii din dotare!

 Plandemie, decese. Specialistii din dotare!

 Încălzire globală, decese. Specialiștii din dotare!

 Criza combustibililor, decese. Specialiștii din dotare!

 Criza alimentară, foamete, decese. Specialiștii din dotare!


Culmea este că acești "specialiști" știu tot despre toate. În ciuda oricăror evidențe, știu tot despre toate, ei, în proporție de 90%, nefăcând în general mai nimic. Vorbesc în gol, vorbe aruncate în vânt fără vreo noimă. Probabil nimeni nu se mai obosește să le scrie subiectele. Știu despre ei că sunt "specialiști"! Care vorbesc doar despre moarte. Nu sunt ei specialiștii morții? Bineînțeles! Pe bani! Banii te fac "specialist" în tot ce doresc stăpânii! Doar nu o fi foc! Nu. E doar crimă!

Acești "specialiști" au târât Europa într-o groapă, împingând-o mai abitir în ea, decât oricare dintre borfașii care-și spun politicieni. Pentru că prădătorii numiți oameni politici, au nevoie de niște guri, nesătule, în general, care să vorbească continuu! De care ei, să se folosească și după care să-i arunce la groapa cu gunoi a istoriei. Eventual în niște saci negri.

Și pentru că viața e rotundă și dreaptă, fără clopotele de jale!

Pentru că nu trebuie sa ne întrebăm de ce nu se mai aud clopotele bisericilor!

Pentru că în iadul numit Europa, clopotele bisericilor au fost aruncate primele! Nu mai au ce să bată și mai ales, cine să le bată!


Când totuși, din țările rămase ortodoxe, se vor auzi cu adevărat clopotele, nu vă mai întrebați pentru cine bat clopotele!

Doar pentru tine Europă! Aruncată în groapa resetării de niște demenți și "specialiști", care știu că sunetul clopotelor poate trezi conștiințele. Și pentru că nu au nevoie de așa ceva, le-au făcut să tacă pentru multă vreme de aici înainte.