ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Credeați că ați scăpat? Nooo! Omul e viu. Si face ce vrea el, când vrea el, cum vrea el. E stăpân peste toți. Nu-l deranjează nimeni. Nici măcar cu o floare. Deși azi ar trebui să primească multe! Urări. De bine!

Treaba lui e să vă țină panicați, în frică. A ales 1 martie pentru că nu suportă bucuria. În general, "salvatorul" nu suportă viața! Asta ne-a demonstrat-o de 3 ani! Omul distruge tot ce atinge! Așa e el din naștere. Da' e salvator, mă!

Azi, face un exercițiu de alarmare a populației. Să fiți alarmați! De ce să respirați prima zi de primăvară? De ce să oferiți flori și mărțișoare? Nu mai bine vă puneți un sac pe cap și vă băgați sub pat? Nu e guvid să aresteze oamenii în lagarele de exterminare, dar a găsit el metodă! Să urle sirenele! Ca să vă obișnuiți cu ce? Cu cutremure, cu război, cu orice, numai pace, nu! Omul urăște tot ce e normal, firesc. Nu suportă să fie bine.

Are nevoie de frică. Cu asta se hrănește! De ani de zile. E fericit așa! Și funcții! Cât mai multe funcții! Azi e Comandantul acțiunii. Din nou! Important, bă! Nu așa, normal ca noi toți! Salivează când aude de dezastre. Sunt viața lui.

El însuși e un dezastru de care țara asta nu mai scapă! E înfipt etern în sistem! De unii! Care-i acoperă spatele! In general! Sunt curioasă dacă armata lui personală va da drumul la sirenele ambulanțelor. Pe străzi! Și dacă o să se cânte imnul! Că geacă de piele are. Nu a dat-o jos! Cu ea se simte puternic. Îi dă forță sa mai distrugă ce a reușit să-i scape în ultimii 3 ani!

Eu zic să-l felicitați azi. Că iîncepeți o altă primăvară tot cu el! Cu panică, amenințări, experimente etc.. o să fie frumos când bunicii care nu au auzit de mizeria asta, se vor speria pe străzi!

Să le spuneți că Arafat împarte mărțișoare. De moarte! Căci asta este specializarea ăstora de se dau salvatori! Și mai ales specialiști!

Și vă rog să-l aplaudați! Că e salvatorul vostru! Nimic rău nu se întâmplă fără el. Așa că, vă rog să lăsați urările cu primăvara aia frumoasă și gingașă și să vă supuneți noilor experimente ale autorităților! Pentru că așa vă zice individul! "Populația trebuie să se obișnuiască.!"

Cu ce?

Vă urez o primăvară fără el! Salvați-vă singuri! Nu aveți nevoie de un "salvator" care v-a oferit 2 ani, saci negri!

Ar trebui ca azi, individul să primească un mărțișor: un sac negru cu șnuruleț alb roșu! Că tot e el doctor! Doctor fără pacienți! Sau cu toți pacienții îngropați!

Da' nu mai contează!

Să sune sirenele ca să fie Arafat fericit!

Aduce primăvara! Pentru sistem! Nu pentru voi.
 
 
Să fiți alarmați! Că tot e 1 martie!