ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A plouat! Adică, a cazut apă din cer. Înțelegeți? Cădeau stropi de apă din cer și urlau telefoanele tuturor.

Celor ce nu știu sau nu pot să-și dezactiveze mizeria din smart-uri! Ca doar avem telefoane deștepte. Mult mai inteligente decât mulți dintre noi.

La fel de inteligente ca și proprietarul alertelor. Pe persoană fizică!

Avem trei feluri de Românii! România educată, adică aia cu analfabeți funcționali, România alertată, a dlui comandant al acțiunii și "România Drogată", titlu împrumutat de la doamna Raluca Boboc; care nu este a nimănui! Pentru că "nu răspunde nimeni"! De la festivalul vieții! Pentru toate aceste trei Românii nu răspunde nimeni.

Doar că, important ar fi, să avem alerte pentru: creșterea prețurilor benzinei, motorinei, Robor-ului, salariilor politicienilor, legilor securității poliției politice, infracționalității refugiaților, șobolanilor din parcuri, vânzării resurselor acestei țări, minciunile presei etc..

Cine știe, poate într-o zi, vom avea și o alertă prin care vom afla că oamenii s-au săturat de tot și toate. Încă sperăm!

Deocamdată, suntem alertați din oră-n oră că plouă! E ud afară și e mai bine să stai în casă! Să zaci în casă si să nu cumva să îndraznești să dansezi prin ploaie. Că e grav!

Cea mai importantă alertă ar trebui sa fie aceea cum că nu ai voie să trăiești și mai ales să gândești! Liber! Nu ca la un canal de minciuni! Asta ar fi pe placul lor!

Nu înțeleg de ce nu vine. Ar fi foarte simplu. Și, totodată, ar fi singura reală și mai ales corectă! Pentru că asta își doresc toate autoritățile statale. Elitele, cum le place lor să-și spună. Să fie alerte! Continuu! Să fie panică și frică, să curgă sfaturile specialiștilor despre plandemonii continue, că doar așa au zis Davoșii, să se măsoare "amprentele de carbon"! Altă demență transformată într-o "politică corectă"!

Eventual să existe și o alertă despre efectele "grămăjoarelor sublime", dar și despre comisioanele aferente, alta despre cum o să fie omenirea resetată de Harari, care vă explică el cum Dumnezeu nu există! Există doar cloud! Cu date! Și cum el deține omenirea pe persoană fizică, despre veterinarul ăla pus pe combinații grele cu nepătata aia de e înfiptă să facă țăndări Europa.

Să existe o alertă și despre cum "nu veți deține nimic și veți fi fericiți"! Asta înainte de transumanism, ala cu H+, sau după?! Interesant e ce înseamnă plusul acela. Căci H-ul pentru Harari există doar în două situații: fereastra de oportunitate pentru implementarea nebuniei. Un H/E care vibrează esoteric pentru religie și cifra 5. Și un Het, folosit pentru împărțire și putere, cu cifra 8. Visează ca toată omenirea să fie pusă la perete! Acolo de unde să nu mai aibă nici o scăpare! Pentru că așa a învățat el. Când se educa să devină Dumnezeu! Pe cloud! Binențeles!

Interesant ar fi ca Davoșii să-și aducă aminte că între cifra 5 și cifra 8, există un 6 si un 7! Adică, libertatea și sabia! De la facerea alfabetului domnului în cauză. Și domnul să nu uite că limba în care s-a scris Biblia e sfântă! În alfabetul ei, există două litere care înseamna Viața! Componenta fiind un Yod și un H! Doar că "filosofii" lui au scos Yodul si au introdus "+"-ul! Doar ei știu de ce! Astfel, nu ne rămâne decât să asteptăm alertele cu un singur simbol: H+! Să vedem cine are curaj să-l dea! România sub teroare nu cunoaște semnul! Pentru că ea traiește de mii de ani sub litera Tau! Care este semnul Crucii și al mântuirii! Și da, este ultima literă a alfabetului ebraic. Ca să înțeleagă și comandantul acțiunii o dată pentru totdeauna "că cei din urmă, vor fi cei dintâi!". Pentru că suntem un popor al păcii! Dintotdeauna! Cu semnul Tau primit la botez! Spre mântuirea neamului!

Fără alerte! Doar în tăcerea ce ne apropie de Cel ce S-a spânzurat pe Cruce spre iertarea păcatelor noastre!