ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De aproape trei ani, nu auzim decât aceste cuvinte. Din gurile tuturor celor care se perindă prin haznalele tv., hârtiile igienice numite ziare și influencerii mediului virtual, mincinos.

Plăvanul turist vă spunea în 17 aprile 2020 "Resetarea României e mai necesară și urgentă ca oricând". Așa este!
Ce înseamnă Resetare? Conform Dex:"A reinstala unul sau mai multe programe într-un calculator". 

Întrebarea este: cine e calculatorul? Care sunt programele? Cum sunt șterse programele actuale? Cine le reinstalează? Cum le reinstalează? De ce le reinstalează? Ce nu funcționează? Cui folosește?
 
Să le luăm pe rând!

Cine e calculatorul? Omenirea! În opinia psihopaților, omenirea este un calculator. Gates vă explică asta de când se ocupă el de Microsoft! Din garajul celebru. Cunoașteți termenul din dosarul acela mort pe care-l ancheta "slujirea"! Bine, dosarul îngropat de "slujire"! Toate guvernele lumii, au demonstrat cât sunt de corupte, mai ales atunci când au început să folosească produsul lui. O dată cu Microsoft, Gates, a avut grijă să furnizeze și virusul necesar: corupția guvernamentală la nivel mondial! Îi aparține. Lui! Gates!
Acesta a fost primul pas al planului! 

Care sunt programele?

Cele care trebuie înlocuite în omenire. Normalitatea! 

Rânduiala, credința, familia, identitatea de neam, tradiția, patriotismul, proprietatea, lumea liberă în general. Drepturile și libertățile persoanelor, democrația, educația, sanătatea, independența personală, alimentația, agricultura și toate celelalte. Totul trebuia șters. Acestea sunt programele vechi! Ce sunt imperativ necesar să dispară! 

Cum sunt șterse programele actuale?

Simplu! Printr-un Virus! Ca doar vorbim de calculatoare! Cine a făcut calculatorul, e în măsură să facă și virusul! Ăla care distruge hardul! Adică omenirea! Omese plătit de Gates și psihopații plătiți de el au dat drumul la Virus! Ăla mental! Normal! Că doar se adresează calculatorului! 

Mintea oamenilor a luat-o razna! Comanda s-a numit Frică! Frică de moarte! De parcă ar trăi cineva veșnic! 
Sminteala totală a luat locul rațiunii! De la sentimentul de frică, până la sminteală a fost un singur pas. 

Au apărut alte programe! Neomarxismul, identitatea de gen, BBB, LBM, identitate de gen etc..Le recunoașteți toți. Toate sunt ale lor, ale autorităților progresiste. Nepoții lui Marx! Ei încearcă reinstalarea acestor noi programe.
Cum le reinstalează? Simplu! Plandemonie, decimare a populațiilor, "schimbare" climatică, război, crize de orice fel. Toate mincinoase! 

Se încearcă reinstalarea nebuniei cu forța. Înțepări obligatorii, tăierea drepturilor și libertaților, oprirea circulației persoanelor, mărfurilor, hranei, medicamentelor de bază și mai ales migrația. Așa-zis necontrolată! Binențeles că totul e controlat! 

De ce se încearcă reinstalarea programelor smintite? 

Pentru controlul total al omenirii. Pentru instalarea definitivă a celui mai important program: Tirania. Adică, identitatea digitală prin inteligența artificială care să înlocuiască pe Dumnezeu. Zic ei! "Omul hăcuit!" Zice nebunul de Harari.

Ce nu funcționează? 

Omul! Pentru că reacțiile oamenilor înseamnă emoții. Nu ai cum să controlezi mase imense de oameni, în speranța că vor răspunde toți la comenzi așa cum își doresc "programatorii" mondiali. Nu funcționează și sunt turbați. Pentru asta sunt în stare de orice. Să arunce planeta în aer! Nu mai au nici o limită!
 
Cui folosește? 

Celor ce au transferat în ultimii trei ani avuția clasei de mijloc din toată lumea spre ei. Bogații care au devenit și mai bogați, smintiții care au devenit și mai smintiți,  controlând averea lumii. Averea se controlează prin putere. Puterea corupe absolut! Transformă individul în hienă absolută! Căreia îi place gustul sângelui și al morții. 
Dar, 

Pentru că întotdeauna există un Dar, oamenii au înțeles batjocora și încep să umple străzile, bulevardele, orașele. În toată lumea.

Oamenii au început să se dezmorțească și să înțeleagă ca totul a fost o mare Minciună.
Și ca orice Minciună are picioare scurte. 

Adevăratele proteste sunt abia la început. Când focul nemulțumirilor oamenilor se va aprinde din sufletele lor pe străzi, atunci va începe defapt Marea Resetare. Abia atunci "programatorii" diabolici, vor vedea ce înseamnă să ștergi programe și să dai drumul la AntiVirus! Cel adevărat! Cu care și prin care, smintiții lumii vor fi aruncați din hard! 

Delete! Și Restart! 

Nu pentru noi! Doar pentru ei! 

România, Resetează-te!

Pentru că tu ai cel mai puternic AntiVirus din câți există pe pământ! Și în Cer! 

EL este Programatorul Cel mai important! Și are cei mai puternici și geniali IT iști! O Oaste întreagă: Sfinții Raiului!
Pentru că ei cunosc cel mai puternic program de curățare a răului! 

Și el este în derulare! 

Rotița se învârte și arată că programul se încarcă! Este în așteptare!

Voi trebuie să dați doar Enter!