ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Constituția României a ajuns la gunoi. Suveranitatea țării a ajuns o cârpă pe care-și șterg picioarele niște indivizi îmbuibați, analfabeți, slugi de profesie. De preferință străinilor de neam și țară.

Nu mai are nevoie această țară de nimic. Este băgată la ATI și i s-a livrat ventilatorul. Ultima procedură! Înainte de moarte. După cum știm toți. Din experiența ultimilor 3 ani.

Trădătorii s-au chinuit din greu să o aducă în acest punct. Ea, România, venise la Camera de gardă doar pentru o durere de cap. Capul unora care nu mai exista. In locul capetelor, erau doar foșnetul banilor, comisioanelor, mândria, trufia și mai ales dorința de stăpânie.

Doar că, cei care au primit-o, s-au gândit că e bogată. Și dacă încearcă să-i găsească toate bolile, sigur vor rămâne cu averea ei. Sigur vor face combinații cu rudele îndepărtate din străinătate și se vor alege cu multe beneficii. Pentru totdeauna. Cel mai bine ar fi să o băgăm în comă, s-au gândit ei. Și au reușit. Au făcut toate procedurile necesare. Le știm de trei ani pe toate. Pas cu pas! Se numesc Protocoalele morții unei națiuni.

Doar că ele, Protocoalele Morții, au fost administrate de 33 de ani, fără ca ea, România, să-și dea seama că "salvatorii" o vor moartă. Dacă nu moartă, măcar în comă, spoliată de tot și de toate resursele: naturale și mai ales umane. Inteligențele și cei care au curaj să spună lucrurilor pe nume. Ei erau doar aparținătorii pe care nu-i primea nimeni în spital. Și care nu vedeau nimic din ce i se administrează ca și medicație. Doar intuiau! Știau că pentru o banală durere de cap, ea, România, primea chimioterapie! Doar, doar se va distruge sistemul ei imunitar!

Dupa care, au ieșit "salvatorii" să le explice aparținătorilor că "bolnava" lor e în stare gravă, fără prea mari șanse de supraviețuire. Când aparținătorii au început să vocifereze, să gasească argumente firești împotriva dignosticului, "salvatorii" i-au făcut nebuni, conspiraționiști, teroriști și le-au spus că ei vor să o "salveze" cu orice preț.
Și au găsit soluția!
Ventilatorul! Și ATI!

Și binențeles "specialiștii" aduși din străinătate. Că ei stiu cel mai bine ce nevoi are "bolnava"!
Astfel, "specialiștii" din strainătate au venit și au zis că are nevoie de amputare. A mâinilor, picioarelor, a orice, numai să scape cu viață! Nu contează că e ciopârțită și pe ventilator!
După care s-au gândit că e bună să i se recolteze un organ important: inima!

Adică, Constituția!

Că oricum nu are nevoie de ea și într-un colț, "salvatorii" pregăteau un sac negru! Erau gata să o arunce în groapă, fără slujbă de înmormântare! Ca să nu mai piardă vremea!

Doar că ce să vezi! Un Bătrân S-a împiedicat de cablurile electrice din ATI. Era Bătrân. Abia mergea. Nu le văzuse, sau poate da! Sau se oprise curentul! Că e criză!
Și astfel, ea, "bolnava", a dat semne că se trezește!
I se păruse că o femeie o mângâiase pe față ca să-i șteargă lacrimile și din greșeală scosese și tubul ventilatorului!
Femeia fusese trimisă să mulțumească pentru că aparținătorii "bolnavei", în ciuda durerii lor, s-au dus cu mic cu mare să o roage pentru ea, "bolnava" lor! Și femeia auzise rugăciunea de ieri!

Venise trimisă de Bătrân să o mângâie! Să-i aline durerea și să o însănătoșească!
Și le-a șoptit aparținătorilor că ea, "bolnava", are nevoie de inima ei.

Constituția!
Care să fie smulsă din cutia frigorifică pregătită pentru a fi transplantată cui hotărau străinii "specialiști".

Asta stă doar în puterea aparținătorilor de drept al "bolnavei"!
E vremea să o salvăm de "specialiști"! De aici și de oriunde ar fi ei!

Bătrânul a scos firul, a întrerupt curentul și ea, "bolnava" mai are o șansă!

Șansa ei suntem noi! Toți! Dacă avem curajul să o și arătăm!
Clopotele au bătut ieri pentru Înviere! A ei!
A României!
Marea Sărbătoare de la Iași a Sfintei Parascheva și Sfântului Paisie 2022 - Fotografii de la Doxologia

Vezi galeria Marea Sărbătoare de la Iași a Sfintei Parascheva și Sfântului Paisie 2022 - Fotografii de la Doxologia