ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"2020 nu este 2015." Asta ne spunea coana mare a ue în 2020 la un forum economic. Ce le mai plac nemernicilor ăstora forumurile! Sună pompos! Nu înțeleg fraierii! 

Forumurile, unde se întâlnesc hienele astea nesătule de bani și sânge, sunt doar niște întâlniri cu tentă mafiotă organizată, transfrontalieră, prin care se mai rup hălci întregi din resursele statelor inexistente la masă. De exemplu, România! 

Coana mare Merkel, este patroana distrugerii Europei conform planurilor pe care le vedem în desfășurare azi. În toată lumea! Era o optimistă în tot ce livra ca discurs politic. Luate discursurile la defalcat, vedem azi că femeia era doar o pesimistă foarte bine informată. Știa planul și îl implementa ca atare. 

Speranța ei a fost ca Germania să redevină ce a fost cândva, adică în al doilea război mondial. Că doar nu dadea nimic de la mămica ei din zestre! Dădea din statele care nu aveau nici o reprezentare politică! În speță, cele care aveau oameni de paie la conducere care-i pupau papucul duamnei. "Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să moară." Politic! Asta s-a și întâmplat! Duamna s-a retras la pensie și Europa moare. Și-a îndeplinit misiunea! 

Migrația necontrolată era singura cale prin care se aducea haosul pe bătrânul continent. Urmată de mascarada gripei si a războiului ordonat. Cine a făcut din migrație agendă politică? Duamna! Ca la un semn, toți circarii ziși și oameni politici au "murit" de dragul migranților. Într-o Europă occidentală îmbătrânită, cu rata nașterilor extrem de scăzută, s-au gândit ei să aduca "sânge" nou! Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg! Ce a ieșit vedem toți, azi. Dezastrul total! Pentru că istoria trebuie anulată, schimonosită și măsluită. Să fie pe placul stăpânilor absoluți ai lumii: UK și SUA. Unul și același! Dacă ne uităm în istoria corectă. În ecuație întotdeauna a existat și Federația Rusă, cu un Putin extrem de apropiat de coana mare. Economic. Când mascarada a fost scăpată din plan, ursul a tăiat gazul! De comun acord cu ue, uk și sua. Pe sub masă! Strategia a fost că "ne înjurăm, băgam "sancțiuni" da' noi ne dăm mâna pe sub masă! Dragoste pă vechi! Cu năbădăi! Că doar nu mor ei de foame! De foame și frig a murit deja Europa! Doar că încă nu se vede! 

Coana mare a plecat la pensie, însă celalalt "creier" a rămas. Și pentru că este "creier", ridică doar o sprânceană și migrația năvălește peste Europa. Că ești în cartelul ue, că nu ești, tu ca țară mică condusă de niște idioți în costume scumpe, cu mașini nemțești la scară, care-ți încălzesc dosul slinos, nu exiști! Devii doar un culoar de tranzit pentru migrație cu consecințele aferente: politice, economice, sociale etc.. Populația ta nu are nici o relevanță. O minți tu cum vrei și cât vrei, aruncând în ea cu discursuri de un fariseism inimaginabil, de tip rareșian bogdanian! Ce vă mai iubește individul ăsta! "Iubirea" ăstuia seamănă cu urma lăsată de melci pe asfalt: grețoasă! 

Despre restul lingăilor nici nu mai are rost să vorbim! Nu există! Există doar niște burdihane și portofele care nu se umplu niciodată! Și ei fac orice ca să le vadă pline. Doar că nu au nici o limită! Și atunci, sunt în stare să o vândă și pe mă-sa, darămite țara! 
Ăia pe care banii contribuabilului român îi ține în funcții și sinecuri de partide, ei fiind doar niște sclaveți nesătui, mint cu o nerușinare crasă. Totodată prostia stă la masă cu regele! Ăla cu palton! Pe ăsta nu-l boicotați?! Nu! Că e cinstit și vă zice "dragii lui"! Și e pupilul coanei mari. Încă joacă după cum i s-a cerut! Vinde tot, exportă tot, adună proprietăți și e turist! Ca răsplată! Coridorul de tranzit să trăiască! 

Și pentru că se mai încheie un an, luați cu șănghăn! Pă coridor! Dacă se înțelege, bine, dacă nu, nu! Nu-i bai! 
Coana mare vă transmite urări de Craciun, drept în gură, prin aia de face combinații cu seringile! Moare și asta de dragul migranților! D-aia n-aveți șănghăn! Și mai nimic! Că imbecilii ăștia se uită sub masă la Urs! Și dacă Ursul ridică o sprânceană, că nu are miere, sub masă se văd Bilele! Mari! 
Și astfel Europa moare într-o lună definitiv! Sub asaltul "migrației controlate"! 
Ca să-și înnoiască sângele, mă! Și să aibă mână de lucru ieftină! Nu. Să aibă coridoare de tranzit pentru migranți și coridoare de bani. Mulți bani! Multă putere! Mult control! Și trafic de orice fel! Și Sindrom Mesianic! 

Ca să se "nască omul nou"! Și să moară creștinătatea, râduiala, familia, stabilitatea, pacea! 
Mascaradele astea au fost plănuite, controlate, implementate cu forța ca să anuleze Omul! Și tot ce înseamnă viață! Ca doar "Omul poate fi hăcuit"! Să i se mute creierul în stomac! Și să se întoarcă la căruță! Ca să întrețină migranții coanei mari! Și ai Ursului! Câștigătorii sunt ăia de-l aplaudau pe ăla în pul over în Congres, acum două zile! Ca să ascundă americanului de rând că e în faliment!

Adică în haos! Haos exportat sub denumirea de demoncrație!

Dar.... să nu uităm că planul de acasă nu se potrivește niciodată cu cel din târg. Așteptăm factorul declanșator al lu' șănghăn! 

În toată Europa! Vă pupă coana mare! Numarați migranții și oule Ursului!