ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Niște slugi au ajuns să conducă o țară. După ce au pus un foc. Mare. În urma căruia au ars de vii niște tineri. Colectiv i s-a spus operațiunii prin care unul, mai slugoi decât oricare slugă, a vrut și el guvernul lui. Din clipa aceea a început teroarea. A plătit cineva realmente pentru focul și morții aceea? Nu. Ceea ce s-a aruncat la plebe a fost doar praf în ochi. Și o știm toți. Doar că se tace!

Slugile au vazut că merge. Și dacă merge s-au pus pe treabă. A venit guvernul lui, care a desțelenit cărarea distrugerii. Atunci s-a dat verde unor "specialiști"!. Care specialiști? Ăia pe trotinete, cu glezne goale și bibliotecile în telefoane. Nu contează că ei nu stiu limba română! Da' ei vorbesc engleza, mă! În schimb știu să execute. Ordinele primite de șoferi. Șoferii unor așa-ziși șmecheri.

Slugile au pus-o de o lovitura de stat. Prin august 2018. Lacheii s-au adunat să facă protest. Anticorupție! Împotriva cui se făcea protestul? Că ăia cei mai corupți urlau că vroiau o țară ca afară. Urlau despre ciume și alte putreziciuni. Ei erau protagoniștii. În frunte cu unul de îmbrăcase o geacă roșie. Și ieșise și el în piață. Atunci se dăduse startul! Era și el un protestatar acolo! Și o știm toți! Doar că se tace!

Ulterior, a venit raiul slugilor. Plandemonia! Slugile s-au transformat în "autorități oficiale". Și au pus-o de o hemoragie financiară rar întâlnită! Cea mai mare delapidare financiară cu care s-a confruntat vreodată această țară!
 
Slugile au devenit slugoi ticăloși ai stăpânilor care i-au îndesat în scaunele ministeriale. S-a distrus o țară. Și ce?! Pe cine interesează? Vi s-a spus să stați în case. Virusul ideologic bătea în geamuri de la ora 22. Îi plăcea viața de noapte. Îi plăcea să vadă tancurile pe străzi, spitalele transformate în lagăre de exterminare, izoletele, sacii negri, bisericile închise și îi plăcea să siluiască Constituția ori de căte ori avea el chef. Fără să spună nimeni nimic.
 
Trebuia să te speli pe mâini de o mie de ori, să te uiți la televizor, tablete, telefoane, calculatoare, toate băgate în priză. Ca să auzi anunțurile importante ale gecilor negre de piele din miez de noapte. Să lucrezi de acasă! Adică să plătești tu fraiere, utilitățile, în locul corporațiilor. Te obișnuiau pentru zilele astea. Când facturile au explodat și tu imbecilule, ai stat acasă, să plătești în locul lor. Ai fost de acord cu mizeria care se numește "școala online"! Uite că a venit vremea să înțelegi de ce! Ca să plătești tot tu, imbecilule! Da măi, da' erai apărat de virus! Ăla ideologic! A plătit cineva? Nimeni!
Și o știm toți.

Doar că se tace!

Într-o noapte s-a terminat cu virusul ideologic și lumea s-a trezit în altă mascaradă. Zisă și război! Slugoii s-au apucat să salveze Ucraina. La ordin. Astfel, slugile ticăloase zise și "specialiști" în plandemonie, s-au transformat peste noapte în "specialiști" militari. Aceleași slugi ticăloase! Ale acelorași stăpâni! Sloganul e doar altul! Slugoiul șef a ieșit și ți-a spus, iobagule, că unul, Putin e de vină că ești sărac lipit, că vine criza de orice fel, că o să mori de foame, frig și o să rămăi fără nimic. Da! Dar o să salvezi Ucraina! Ăsta e câștigul tău! Așa spune una de la UE care a făcut combinații pe miliarde cu niște seruri. Alea ale morții! Și care urlă mai nou la toată UE că să trimită facturile lui Putin! Ea fiind îmbracată în culorile drapelului UE care se pare că înseamnă Ucraina. O coruptă totală care strigă că nu mai dă bani țărilor corupte, dar ea își mărește salariul! Cu mii de euro. Că e criză, mă! Imbecilule! Și pentru că tu ești imbecil, ea face ce vrea fusta ei! Că e stăpâna slugilor ticăloase! Și o arde dubios cu green-deal-ul! A plătit cineva? Nu.
Și o știm toți!
 
Doar că se tace!

Vine iarna! Și o să fii și tu un personaj în Game of Thrones! Că tot te trezeai la 4 dimineața să vezi un nou episod! Îți plăcea ghemul de minciuni! Uite că ai ajuns să-l trăiești! Așa cum ai trăit și 1984, Contagion și Minunata lume nouă! Le trăiești pe toate! La scară de 1: 1! A platit cineva? Nu.
Și o știm toți!
 
Doar că se tace!

Oare ce film sau carte urmează să trăim? Slugile ticăloase din toată lumea, au un plan. Al slugoilor șefi! E nevoie de ceva la scară planetară! Sunt aproape de finalul planului și lucrurile se vor precipita! Știu că nu mai e timp! Știu că timpul scurs va lucra împotriva lor! Oricâtă armată și miliție ar avea. Și indiferent de ce sume vor fi aruncate în joc, le trebuie un scenariu apocaliptic. Pentru ca imbecilul să rămănă cu gura căscată și cu frica în oase. Și să fie supus! Pentru totdeauna.

Urmează! Probabil un film! A fost cândva făcut! Și l-am vazut toți! Locația este spectaculoasă, momentul este perfect și probabil va fi Live! Că așa place plebii! Nespălați, înfometați, fără căldură, fără nimic. Dar fericiți! Se vor uita la film! Vor fi protagoniști!
Va plăti cineva? Nu!