ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aseară, lumea a auzit într-un final, după aproape 3 ani, cine a fost scenaristul, regizorul și protagonistul principal al Mascaradei numită PlanDemonie! Acest  "specialist" de carton care are o problemă majoră la căpuț. 

Omul suferă de sindrom demoniac. 
 
 
Se visează ăla important, care duce o luptă cu Dumnezeu. Visul lui este să reducă populația lumii, să sterilizeze pruncii și mai ales să scape de seniori. 

Și să inoculeze otrăvuri sub formă de înțepări în fiecare om de pe planetă. 

Dezastrul făcut de acest individ alături de cohortele lui de fundații "filantropice" în Africa se cunoaște foarte bine. "Prietenia" extrem de strânsă în interese comune cu teroristul numărul unu al planetei, zis și Tedros (politician etiopian), șeful Organizației Mondiale al Nesănătății, precum și cu Fauci, a făcut posibilă punerea în scena a asasinatelor împotriva umanității din ultimii trei ani. 

Legaturile financiare dubioase pe care acest individ le are cu ceilalți psihopați aflați la conducerea guvernelor din toată lumea sunt evidente. 

Individul acesta, a aruncat miliarde în piață, a controlat guvernele și toate sistemele medicale din lume pentru a ajunge la "salvarea trilioanelor de dolari", adică tot ce au însemnat "grămăjoarele sublime de grăsime", salvatoare. 
Salvatoare pentru ei. Vedem toți efectele serurilor morții. 

Sindromul morții subite, nu are nici o explicație logică. Autoritățile din întreaga lume tac. Încearcă să bage sub preș crimele ordonate de psihopați. În speranța că lumea va dormi în continuare și vor crede la nesfârșit în "specialiștii morții" și în "autoritățile oficiale".

Omul cu nume de porți ale iadului, a hotărât tot. Restricții, protocoale, cenzură, amenzi, teroare și distrugere a economiilor statelor pentru bani, putere, influență și control total asupra omenirii. A dat și un exemplu de subordonare și execuție totală a ordinelor sale în Colonia Penală numită Australia. Stim toți ce s-a întămplat acolo. Demența dusă la extrem! 

Întrebarea pe care toți ar trebui să o punem este următoarea:

De ce cu o zi înainte să apară această anchetă, Tedros a ieșit să ne aducă la cunoștință ca plandemonia e terminată? 

Unde arde? Cine îi arde și mai ales de ce? 

Să fi înțeles totuși lumea ce înseamnă TED?!

Teroare, Eugenie, Dictatură! 

Adică Porțile Iadului!

Semnat: o "conspiraționistă" care a spus toate astea din aprilie 2020! 

Era și foarte greu de intuit! Teoriile conspirației au devenit realitatea pe care o trăim azi! Toți!