ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vine o vreme in care noi toti trebuie sa analizam cu mare atentie perioada celor 55 de zile de Lockdown! Pentru faptul ca orasul s-a umplut de publicitate pe marile panouri, cu mesajul: Ce e in neregula aici? TU! #StaiAcasa; scris pe culoarea rosie, ajungem cu totii intr-o noua faza a razboiului hibrid, neconventional, dus de autoritatile statutului impotriva propriilor cetateni. Am ales sa-I zic Terorism Urban, deoarece transmiterea repetata de mesaje subliminale, este un instrument des folosit in astfel de razboaie.

Ca sa intelegem concret de ce Terorism Vs Democratie, ne ducem sa vedem ce inseamna Terorismul ca si definitie. Conform WIKIPEDIA : este o tactică de luptă neconvențională folosită pentru atingerea unor obiective politice. El se bazează pe acte de violență spectaculară acționate asupra unor populații neimplicate în mod direct în conflict dar cu potențial de presiune asupra conducerii, câteodată conducerea face acte de terorism asupra populației (stat, organizații, categorii sociale sau, împotriva unui grup de persoane civile) în sensul scontat de teroriști - producerea unui efect psihologic generalizat de panică și intimidare, augmentat de folosirea manipulativă a mediei, cu scopul atingerii unui obiectiv greu de realizat prin mijloace democratice sau convenționale.

Pana nu citim despre maniera in care se instrumenteaza pas cu pas acest terorism impotriva democratiei, nu vom intelege nimic.

Una dintre cauzele terorismului este: dorinta de a raspandi un mesaj! #StaiAcasa, sau "vor fi mii de victime”, "trebuie sa facem spitale de campanie”, "nu avem suficiente ventilatoare”. Mesajul cel mai raspandit, de dimineata pana seara, sunt raportarile: numar de infectati, nr de decedati, nr de carantinati, etc. acesta a fost intrumentul nr Unu in acest atac terorist asupra omenirii, vehiculat la nesfarsit de catre toate statele catre OMS! THE HEAD! Cum I se mai spune! Audio-vizualul este un alt instrument folosit de "autoritati pentru atingerea obiectivelor politice”, si anume, instaurarea unui sentiment de panica, ca efect psihologic generalizat si de intimidare, "cu scopul atingerii unui obiectiv greu de realizat prin mijloace democratice sau convenționale”. Daca nu erau folosite de la inceput aceste instrumente, mai erati voi in case? Cu siguranta ca nu! Este definitia terorismului adaptata realitatii pe care o traim? Este! A "miluit regimul Klaus presa? Stim cu totii ca da! Terorismul se duce si prin razboiul hibrid, care prin utilizarea de "soldati neinregistrati, neasumati, care fac parte dintr-o anumita zona a societatii. Putem sa le spunem "omuletii verzi”? Putem. Razboiul "lawfare”, adica fara cadru juridic international, care faciliteaza luarea unuor decizii, vezi Decrete Legi, Ordonante Militare, fara ca cei care le-au emis, -puterea- si a celor care le-au girat- parlamentul-, sa nu fie trasi la raspundere. Acest tip de razboi exonereaza de raspundere autoritatile. Doar societatea are obligatii! SA TACA SI SA SE SUPUNA! Adica Dictatura! S-a renuntat la drepturi si libertati, fundamentale, pe principiul ca "ei” va apara de un pericol!

Se trece pas cu pas, la razboiul informational, parte din cel hibrid. Ca la carte!! In pas de defilare, cu mana la chipiu, cu bocancii peste tot ce inseamna democratie! Cum? Se falsifica realitatea, se rastalmacesc faptele, se transmit pe media, si prin aparatul de propaganda! Sper ca stiti propagandistii online-lui! Sunt multi, activi, si se distribuie unii pe altii. Daca vei urmari, tu izolatule, cum se invart postarile, vei intelege mai multe! Consecinta folosirii acestor instrumente, duc in final ca perceptia populatiei sa se indrepte spre un singur final! Apoteotic!

Panica de moarte!

De ce Terorism? Pentru ca tot ce se intampla de 55 de zile, imbraca perfect teoria!

Cat despre democratie, ati renuntat la ea acum 55 de zile! In clipa in care Constitutia a fost calcata in picioare, sistemul democratic si-a dat obstescul sfarsit.

Ati uitat, ca aceasta mica carticica, care se cheama Constitutie, este scrisa pentru ca autoritatile sa fie trase la raspundere atunci cand ea este incalcata? Se pare ca da!

Si, va indreptati spre o dictatura asa-zisa sanitara, in care veti fi deposedati de libertatea voastra totala! Scanere de temperature, institutiile de fort ce va vor interna cu forta in lagarele de carton, ridicate de cel mai mare dusman al tau romanule! Statul! De ce? Ca sa-ti poarte de grija ca tu esti prost, iresponsabil, idiot, sau cum mai vrei tu!

Si tu? Ce vei face? Te vei transforma in sclavul perfect, sau ii vei da acestui stat, exact ce merita?

9 mai 2000

Articol publicat la rubrica ActiveNews REMEMBER PLANDEMIA