ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De trei ani, România arde.

Nu se pune tragedia de la Colectiv. Știm că "a trebuit să moară oameni"! Propoziția asta spune tot despre ce s-a pus la cale acolo.

În ultimii trei ani, românii mor arși de vii, indiferent unde ar fi. Statul este în disoluție datorită cartelurilor mafiote care se numesc partide, servicii etc..

Focul ăsta....poate într-o zi ne scapă de demoni, cine știe?!

Aaaa, și Arafat rezistă! Normal! Comandantul acțiunii distrugerii de orice fel!
Despre Werner ce sa zic?!
Nu există!

Trăim vremuri de iad!

Balamucul numit Securistan. Sau România.

Țara asta ar trebui să-și schimbe numele. Să se numească Securistan Rog sau poate Securistan Balamuc.

De câteva săptămâni am o senzație ciudată de parcă lumea s-a smintit în mare parte. Fiecare pe alt domeniu de viață. Au însă un numitor comun: goana după bani, putere și notorietate. Nu mai avem scăpare?!

Urlă unii pe la teve uri de zici că vine sfârșitul lumii. Alții o țin langa cu niște povești de adormit prunci, bașca, nici ăla mic de un an nu mai crede porcăriile astea. Povești cu tentative... Săbiile sunt scoase în fiecare dintrè bordelurile numite partide. Se "omoară" între ei. Care mai de care să rămână la ciolan. Adică la devalizarea Securistanului. Pffff.... dacă nu ai table pe umeri, dacă nu ești "avertizor de integritate", adică turnător, dacă nici măcar o săgeată a cuiva cu burta peste curea și patru clase, nu ai facut nimic.

Ai învățat școală pe bune? Ghinion! Nu ești de folos partidului unic: securitatea. Nu exiști, nu ai dreptul să gândești. Despre opinie nici atât! Cine naibii ești tu să strici propaganda?! Unde te trezești? În democrație? Care democrație? În România țara ta? Care țara ta? Că e vândută, amanetată, traficată și aproape îngropată. Da ei, Securistanii sunt cu slava, armătă, pușcătă și mai ales cu uie în gură. Cum zici altceva, cum ți-o iei peste bot.
Meriți! Cine naibii te-a pus să înveți! Trebuia să te faci politician. Nu conta că nu știi să citești. Dădeai legi!
Aveai ochelari de soare, te plimbai in avioane private și o erai într-un concediu prelungit.

Nimic nu are nici o noimă. Tocmai de aceea se turează niște "turbine" undeva în spate. În spatele circului care ni se servește. Se pregătesc "băieții" să execute ordinele stăpânilor de sclavi: uie, omeseu, licurici etc.. Licuriciul ar trebui să se uite la dosul lui: nu mai luminează de mult. I s-a stins lumina. E o chestiune de timp până aruncă cineva chibritul. În rest, toate bune!

Lumea e pe ducă, ordinele sunt să crăpăm cât mai mulți cu orice preț, să fim imbecili și să repetăm în cor ce zice propaganda! Aia nebună, dementă și demonică!
Omul nou! Adică demonii!

E bine! Războiul nevăzut continuă. Până la final scapă cine poate!
Dintre ei! Nu dintre ignoranții de noi.

Ultima piesă pe tabla de șah nu a fost jucată. Chiar dacă ei vor să ne convingă de asta!
Ciocnirea civilizațiilor nu e între rase, religii sau alte nebunii. Este doar despre războiul autorităților demonice împotriva omului normal.
Care va învinge!
Întotdeauna!
Răul are o limită! Și un Stăpân! Care-l ține în frâu și nu i se îngăduie mai mult! Doar pentru cernere!
Atât!
Fiți binecuvântați!