ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Toate râurile curg spre mare, fiindcă este mai joasă decât ele. Smerenia îi dă puterea...” - Mark Nepo

2022, la final! 2020 a început cu o lună plină, 2023/7 ianuarie începe cu o lună plină!
Pentru cei mai mulți dintre noi, nu înseamnă nimic. Pentru alții, puțini, înseamnă mult! Așa cum luna, pusă acolo de la începutul lumii, își ascunde o parte, nimeni nevăzând-o niciodată, așa și acești ani, 2020-2022 au avut partea lor întunecată! Mai întunecată decât întunericul!

Întunericul ce a năpădit majoritatea minților, a sufletelor, întuneric ce s-a transformat la ordinele unora în așa-zisă "lumină"! Anii în care minciuna a luat locul Adevărului, Răul a luat locul Binelui, sminteala totală a luat locul normalității și a bunului simt! Toate valorile s-au răsturnat, nimic nu a mai fost cum trebuia să fie! Daca s-a impus, politic, ca albul sa fie în locul negrului, oricât de neagra este o culoare, totul a devenit dintr-o dată o minciună fără pereche! În acest fel se doreste anularea istoriei, anularea culturii, anularea omului ca spirit sau suflet.

La nivel mondial "sănătatea" impusă cu mitraliera, "ordinea" impusă cu "tancul", "spitalele" transformate în adevărate lagăre de exterminare, "specialiștii" ce au aruncat la gunoi, tot ce învățaseră zeci de ani, cenzura cruntă, care nu lasă loc niciunei întrebări de bun-simț, lipsa de rațiune, de a cere și a primi răspunsuri, "raportările încărcate" după bunul plac al dictatorilor, din întreaga lume, te fac să te întrebi, ce este ascuns totuși, acolo în partea întunecată a acestor ani ai "șobolanilor albi", și a viclenei maimuțe! Că totul a început în China! 
Urmează Anul Iepurelui de Apă! În astrologia chineză. Ultima conjunctură astrală de acest tip a fost similară a fost acum 60 de ani, când a fost asasinat J.F. Kennedy. Știm toți ce s-a întâmplat atunci, dar adevărul e ascuns încă! Pentru unii!

Șobolanii sunt ahtiați după întuneric și niciodată după lumină! Restricțiile impuse cu forța, tratament impus cu forța, internare impusă cu forța, ordine impuse cu forța, școli închise cu forța, libertatea și drepturile oamenilor anulate cu forța, înțepări cu forța, crize impuse, războiul impus, ne arată că din anul 2020, au fost ani ai "forței", ai cătușelor, ai amenzilor, ai înfruntărilor dintre oameni și organele de forță ce impun state dictatoriale.

Unde a fost sănătatea? Unde este implicarea "autorităților" în slujba omului? În forță, cu forța și mai ales despre forță! 
Forța nu este aceeași cu "Puterea"! 
Puterea este un atribut dumnezeesc, forța este una din "calitățile" celui întunecat! Prin Putere construiești, prin Forța, dărâmi, pârjolești, distrugi! Cele două sunt diametral opuse! La fel și luna care are o parte luminoasă și una întunecată! La fel ca și sufletul omului, ce are o parte luminoasă și una întunecată, la fel ca și viața, care are o parte strălucitoare și una întunecată! Căci doar în partea întunecată, poți distruge și în cea luminoasă poți construi!

Frica și minciuna  impuse alaturi de forță, au devenit distructive, atacând esența umană, transformând zâmbetele în adevărate rictusuri, a devenit esența manipulărilor, culoarea banilor devenind singura moneda de schimb pentru lăturile revărsate de unii așa-ziși ziariști, au transformat totul în niște cascade mâloase, murdare, ce cad zdrobitor din vârfurile "puterilor" politice, transformând omul în legumă.

Apa mâloasă, murdara, plină de mizeria morală a unora ce s-au transformat în șobolani, în căderea ei abrupta printre noi toți, ajunge până la urmă, tot în mare!

Căci nu-i așa, tot în mare ajunge totul în cădere! Pentru că marea dă dovada de o mare smerenie în fața Celui ce a desparțit-o de uscat și a zis: "Este bine!", De la Facerea Lumii!

Smerenia mării ar fi trebuit să ne învețe pe fiecare dintre noi, că nu suntem decât un grăunte de nisip! De aceea lecția mării, atunci când stăm pe țărmul ei, este să înțelegem cât de mici suntem! Să-i mulțumim mării pentru Puterea de a spăla păcatele noastre, de la începutul lumii, și mai ales că în acest final de ani întunecați, luna plină din 7 ianuarie 2023, poate aduce lumina peste toate mizeriile curățate de apele ei învolburate.

Pentru că noi știm un lucru: apa și marea despică munți, creează tărmuri și aduce oamenii împreună! Pentru că ea înseamnă viață, sare, curățenie! Ne spală în Veșnicie! Și ne unește cu Adevărul în Veșnicie! Valurile ei, vii, mișcându-se de miliarde de ani, au văzut mult întuneric, multe luni pline și mai ales mult mai multe răsărituri! Căci soarele nu poate fi oprit în loc, de orice furtună ar fi ea și de niciun întuneric, oricât de negru ar fi el!

Lumina apare întotdeauna, chiar dacă furtuna a ținut trei ani! Dar ce sunt trei ani în fața Celui ce a pus Soarele și Luna pe Cer și a adus în lume Legea Iubirii?! O clipire!

De aceea, ziua Sfântului Ioan Botezătorul, precedată de Sfințirea apelor prin Botezul Domnului, poate fi un nou început! 

Al Adevărului, al pocăinței și al pedepsei divine!

Redacția ActiveNews: Amin!