ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suntem în întuneric, chiar dacă afară e lumină! Suntem separați de gânduri, chiar dacă stăm în aceeași casă. Suntem îngroziți de ce vedem, chiar dacă facem haz de necaz, dintr-o teamă absolut viscerală pe care încercăm să o controlăm. Unii dintre noi. Suntem însingurați în propria noastră izolare alături de familiile noastre. 

Nu vrem să mai auzim statistici: oamenii au ajuns niște numere pe documentele mai-marilor zilei în întreaga lume. Mai-marii zilelor noastre văd acum pe propria lor viață și a celor dragi lor, rezultatul „politicilor corecte” pe care le-au implementat încet, dar sigur în toată lumea. Spre câștigul lor material, fabulos, de altfel! 

S-au distrus civilizații, tradiții, rânduieli, meserii, negoț, industrii, pentru a ne netezi ca și umanitate. Exact ca tancurile rusești. Să fim globaliști, să fim democrați, să fim competitivi, să călcăm totul în picioare realmente ca să ne cățărăm tot mai sus! 

Democrația adevărată înseamnă meritocrație, nu minciună, nu impostură!  Un Turn Babel din care umanitatea nu a înțeles nimic! 

Au lucrat pentru aceste rezultate în ascuns, în „tenebrele întunericului”, au luat decizii fără să se gândească la cei mulți și tăcuți nici o secundă! Au lucrat în „spatele frontului” și ne-au „schimbat” lumea, aruncându-ne un dușman cu fața nevăzută: terorismul. De orice fel! S-au folosit de el, cu scenarii care mai de care mai apocaliptice. Cu daune colaterale care purtau niște numere. Victimele terorismului erau niște date pe o hârtie! Ați inventat inamici, ați cheltuit sute de miliarde pe armament, ați făcut scuturi și sateliți să urmăriți, să știți, să aflați cine ce gândește. Ați pus cercetătorii să lucreze la armele de distrugere în masă în loc să facă ce erau meniți să facă: să apere viețile oamenilor! 

Ați folosit distructiv inteligențele! Asta au dat ani de zile mai-marii lumii. Timp în care unii s-au îmbogățit peste măsură! „Când Dumnezeu vrea să te piardă, întâi îți ia mințile!”. Asta s-a și întâmplat! Au distrus psihic, fizic uneori, mințile geniale ale omenirii. 

Erau „dușmanii” care vedeau altfel lumea! Erau cei care aveau claritate și dincolo de perdeaua de întuneric aruncată de ei! Știau multe, puteau multe, erau loiali oamenilor, nu aveau preț, iubeau drapelele sub care făcuseră jurăminte de orice fel: soldați, spioni, medici, cercetători, economiști, legiuitori, afaceriști, jurnaliști etc.. Din toate castele, din toate meseriile, din toate palierele sociale! 

Ce ați făcut voi, ăștia de vă spuneți „mai-marii zilelor”?! Ați lucrat „pe ascuns” împotriva lor! Pe ascuns, în tăcere, folosind „armele” de care dispuneați fiecare: instituții de forță, servicii secrete, magistrați, ziare, televiziuni etc.! Nu sunteți voi, leprelor, vinovați! 

Marii vinovați sunt cei care au tăcut și au răspuns la comanda voastră! În toată lumea! 

Există niște cărți în care am citit despre ce se întâmplă acum! Am traversat în toți anii care au trecut, exact acele situații de care citeam. Ne-ați făcut zob, s-a întors omenirea pe dos, oamenii s-au întors unii împotriva altora ca într-un scenariu de film prost care câștigă 10 premii Oscar! Că așa e corectitudinea politică în lumea asta! 

Ați distrus inteligențele lumii, i-ați îndepărtat din funcțiile de decizie ca să faceți loc tuturor lingăilor, turnătorilor, celor fără nici un Dumnezeu! L-ați aruncat pe Bătrân din școli, din rânduieli, din spiritul oamenilor! Ca să-i faceți turma fără Păstor, să fie mai ușor de manipulat. Le-ați vândut gogoși cu putreziciune, învățându-i să „gândească pozitiv”! Să creadă că ei sunt Creatorii propriei lor vieți. 

Minciuna repetată de un milion de ori devine Adevăr! Doar că El, Adevărul, e cu totul altceva. El, Adevărul, este Solidaritate, Iubire pentru aproape, Iertare, Toleranță! Da, Solidaritate în primul rând! Lipsa acestei Solidarități ne-a arătat cât de incapabili sunteți toți ăștia de vă vreți mari și tari, lipsa totală de leaderi la nivel global. 

Timpul ăsta pe care-l trăim este Timpul Adevărului pentru voi, ăștia care ați ridicat Minciuna și Impostura la rang de Lege!

Acești impostori care conduc lumea și fiecare țara lui, într-o minciună și incompetență totală ce a ieșit la Lumină, vor fi loviți pe ascuns. 

Tot ce se pune la cale pe întuneric, tot pe întuneric va și lovi! Exact pe cel ce a pus la cale lovitura! 

Așa se face Rânduiala de acolo, de Sus, de unde voi ați crezut că ați furat Coroana! De la Ăl Bătrân! A dat-o El degeaba! Nouă, tuturor! Ca să vă arate Incompetenta, Incapacitatea, Minciuna, Furtul, Manipularea. Armele voastre preferate, care sunt nule. Acum! Se face Lumină!

Până la urmă ceea ce ați dat, aia o să și  primiți! Și exact în același mod: dușman fără față! 

Noi, toți, vom răzbi să trecem și peste încercarea asta grea, care e de fapt a voastră! Noi, toți, vom supraviețui pentru că am supraviețuit toți anii ăștia în tăcere, cu ochii la Cer! Voi ați distrus aproape tot ce era bun și curat în lumea asta pentru putere și bani. Timpul vostru s-a scurs! Sper să supraviețuiți toți mai-marii zilei, pentru că în Lumină, să vă vedem hidoșenia care v-a făcut să distrugeți ce are omenirea mai de preț: mințile luminate!

Ca și umanitate suntem în travaliul facerii! Alunecăm să ieșim și să vedem Lumina! Suntem în întuneric, dar noi toți o să facem o ultima sforțare și vom striga în Lumină: „Am Biruit!”.