ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"De ce scrieți, doamnă? În felul în care o faceți! Vreți să intrați la stăpân? Să vă plătească și pe dvstră un patron din presă?"

A venit întrebarea aceasta. Simplu, fără înjurături, fără hate, fără "putinistă" etc.. Știți povestea cu șirurile de înjurături, pe care cu siguranță, le-au primit toți cei care au scris și au devenit "dușmanii poporului". 

De ce scriu? Eu și alții! Pentru că voi, 80% ați tăcut! Simplu! Pentru că ați ales să tăceți și să lăsați să vorbească doar minciuna. Pentru că ați tăcut și v-ați lăsat de izbeliște bătrânii și pruncii. Pentru că ați ales să tăceți comod.
 
Să vă fie "bine"! Așa ați crezut, așa ați făcut. V-a întrebat cineva de ce tăceți? Da. Și a avut vreun răspuns? Nu. Ați tăcut în continuare. 

Așa cum voi ați ales să tăceți, noi am ales să spunem. Fiecare, partea din adevăr pe care a trăit-o. Parte lăngă parte, s-a făcut un adevăr întreg! Pe care-l trăim toți azi. Că ne convine sau nu. 

Chestiunea cea mai importantă este că noi am făcut-o gratis. Fără să primim nimic în schimb. Doar înjurături, ură, jigniri și tot felul de vorbe urâte. Nu ne-au speriat. Am mers mai departe, cu orice risc! Pentru că da! Cu orice risc asumat! Fără frică! Știți de ce? Pentru că pe noi nu ne interesează să devenim politicieni. Nu avem de gând să câștigăm ceva în urma la ce scriem. Noi dorim doar Adevărul. Atât! 

E mult, e puțin?! Nici nu mai contează. 

Și mai ales, am scris cu toții pentru că nu avem stăpân și nici nu-l căutăm. Unul care să ne plătească. Știți de ce? Pentru că ne căștigăm existența prin ce am învățat. Și am învățat bine. Nu stăm cu mâna întinsă la nici un stăpân din presă! Nu avem de ce. Pentru că noi ne-am cumpărat singuri scaunele pe care stăm la birou și înălțimea lor este direct proporțională cu numărul de cărți citite. 

După ce se va termina toată demența asta, ne vom întoarce fiecare la viața lui. Simplu. Fără pretenții de mari ziariști, scriitori, specialiști etc.. Vom intra din nou în umbra în care am trăit fiecare și vom face din nou ce știm fiecare mai bine. E simplu! Oameni normali cu o viață normală.

Pentru că noi, ăștia "conspiraționiști" avem un singur Stăpân! Și se numește Hristos. 

Doar El poate fi slujit și la El ne putem raporta ca oameni. Care aparțin unui neam creștin ortodox. Și care știu din proprie  experiență că în afara credinței nu există biruință asupra celui rău și viclean. 

Ne-au fost suficiente Cuvintele: "În lume multe necazuri veti avea, dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea!"