ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunteți invitați să vă capsați din nou. A patra oară!
Pentru că e grav! Foarte grav! Aveți muci și vă doare-n (dos), pardon, în gât! 

Nu e bine să nu ascultați de autorități! Fuga, marș la coadă! O să vă dea acum un pahar de must! Că vine toamna. Nu mai merge cu micul și cu berea. Doar cu gândacii! Are probabil crescatorie. Chireac și ăla de e cățelul lui Oha, unul cu ochii umezi!  Fiți responsabili! Că vă sondează Pieleanu! Păi nu? Vă zice el cine, cât, cum, cu cine! Zarurile sunt aruncate! Cum le știe el pe toate! Mai rar, cumetrașule!

În serul magic, pe lăngă sindromul ăla cu subitul, o să aveți voie să mâncați gândaci, să stați în frig și întuneric. Normal! Că o să fiți în stradă! Nu la proteste! Nu! Că o să fie grav la al sutălea val al prostiei. O să fiți fără case, fără muncă, fără nimic!

Dar o să fiți fericiți! După alea trei înțepături au scos ăia cu recenzarea mai mulți cetățeni decât există. Adică pentru STS, când vor vota ei în locul vostru. Asta înseamnă că trăiți cam mulți! Păi așa ne-a fost vorba? Prea puțini s-au dus! Probabil Banca Mondială îl muștruluiește pe Ciucă al vostru, că nu a livrat numărul de proprietăți exact în urma numărării oilor! Ăla cu șase case s-o fi recenzat?! Nu cred. Că nu are de ce! El are România pe acte pă persoană fizică. Acu' e în conced! S-a spetit săracu' muncind! Dacă-l întreabă cineva pe Răreșică, o să zică că-i ține el locul. Că e important și ăsta, nevoie mare! Toate le știe, toate le poate! Doar că nimeni nu are nevoie! De el! 

Hai cu doza patru! E frumos așa? Să nu salvați voi pe cineva de data asta? Pe bunica ați aruncat-o în sac negru, țării i-ați dat foc, spitalele le-ați ars, locurile de muncă, idem, ați salvat Ucraina, acu' o să salvați și Taiwan-ul,  dar voi o să votați cu Ciolacu și peneleul! Că știi mă, a zis Pieleanu că e pe val. Vedeți! Vine valu'! Salvați naibii pe cineva! Stați degeaba?! Mâncători inutili care sunteți!

Zic ca de data asta să o salvați pe nebuna aia de se plimba cu avionul alaltăieri, ca să stea și ăla micu' în izolare cât mai multe zile. Că ăla face guvid după guvid, numai să nu dea piept cu presa. Aia nevândută! Că nu știe cum îl cheamă și ce naibii caută el acolo. 

Vă rog să fiți responsabili și să înțelegeți că sunteți cam mulți! Mai băgați o capsă! Și vă rog să nu uitați de botniță! Aia vă salvează sigur! Ca pe domnul acela de ieri pe care l-a salvat dl Rafila. Vedeți? El e salvatorul! 
Cred că de ieri i-a crescut părul pe cap lui Raed. De nervi! Că doar el era cel care vă salva. S-a băgat Rafila așa peste fișa postului lui Raed. Nu e bine, domn ministru! Nu e bine! 

Azi, zice lumea, că miliția face protest! Pe bune? Păi să iasă lumea să vă facă ce le făceați voi! Nu suntem în val? Cocoașa aia a lui Tătaru nu urcă? Că vine unu' Jurma și dă cu voi de pereți. Ce căutați voi în piață să răspândiți virusu'? 
O să iasă ăla de la Timișoara să vă aștepte cu lumânări. Că are locuri la ATI! Și aia de la Iași! Altă egxpertă în cocoașe!

Guvernul vă vrea binele și voi o ardeți dubios pe la mare, soare și bere. Inconștienți! 
Cam așa arată o zi din viața ospiciului numit România! 

România democrată? Nu. Doar România unde comuniștii și securiștii se schimbă între ei. Și vă capsează pe voi! 
Că ei "e deștepți"! E vii toți! 
Doar pentru noi există și au fost inventați sacii negri! 

Hai cu cocoașele lui Tătaru! Că între ele trăiți de doi ani jumătate!

#Ghinion