ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Discriminarea celor ce nu au vrut să accepte "sublimele grămăjoare". Anularea faptelor Comandantului vieții și a camarilei sale, ilegalitatea hârtiei igienice verde. Încălcarea drepturilor cetățenilor, punerea la zid a celor ce nu au acceptat "imunizarea". Spuse de instanțe, nu de "conspiraționiști".

Efectele "sublimului" devastatoare pentru cei mulți "imunizați". De la climă, mă! La noi! În alte state, se spune cu subiect și predicat ale cui efecte sunt.

La noi sunt câteva voci care se aud. În rest, vorbe! Nici o faptă! Nu există specialiști în România? Nu. Au fost puși la zid, expuși oprobiului public. Erau dușmanii poporului. Nu există ministru al sănătății? E doar al nesănătății?!

Când se va trece la faptă?

Adică, la recunoașterea oficială a efectelor dramatice existente? Când vor ieși ciocli plandemoniei să recunoască minciunile care au dus la decesul miilor de români din ultimii trei ani? Când vor recunoaște că au mințit cu o nerușinare diabolică toți? Pentru bani și putere. "Specialiștii și politicienii"! Mână-n mână cu presa aia "liberă de nevaccinați"?

Când?

Restul sunt doar vorbe aruncate în vânt. Nimic concret, deși toată lumea vede și simte consecințele extrem de nocive? Cum are Rafila tupeu să spună că lumea trebuie să facă a patra doză, când efectele primelor trei sunt absolut înfricoșătoare? Managerii de lagăre numite și spitale o țin langa și azi cu testările false și mizerabile, cu interdicții în ele, cu măscuțele lui Tătaru pe față?! Pentru care motiv se prelungește aberația asta?

Sunt doar întrebări fără răspuns.

Suntem sătui de vorbe! Treceți la Cuvânt! Cuvântul face fapta! Fapta aduce rezultatele. Vorbele învârtite, nu fac decât să separe lumea și mai mult. Nu fac decăt să întețească scandalul. Să aducă zăzanie între oameni, să se certe în continuare pe subiect.

Este vremea faptelor!

Cine plătește pentru toate nenorocirile astea? Cine a mințit, cine a manipulat, cine a susținut pe bani publici toată mascarada morții? Toți cei ce se plimbau pe la latrinele tv. Toți cei ce ieșeau de la înalțimea mizerabilă a tribunelor politice, toți cei ce se "dădeau specialiști"! De la Werner până la ultimul influencer al vieții de pe online!
Toți trebuie să plătească! Cu dreaptă judecată! Fără ură, fără razbunare, fără scuze. Ai făcut, plătești! Atât!

În cazul mascaradei nu există "așa am crezut", "așa s-a zis", "s-a greșit, care-i broblema"!

Nu!
 
Cuvântul să fie transformat în faptă!

Drepturile noastre trebuiesc redobândite, călăii trebuie pedepsiți exemplar!

Asta pentru simplul fapt de a nu se mai repeta nebunia și crima.

Pentru că NU A FOST VORBA DE O EROARE MEDICALĂ!
A fost vorba despre CRIMĂ!

La ordin, în cunoștință de cauză!

Restul sunt doar vorbe! În vânt!

Așteptăm fapte!