ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu fiecare zi care se scurge, orice minut care trece, anevoios, dureros, nimicitor, uluitor, apocaliptic, pentru unii dintre noi, ne apropiem de final.

Finalul lor este aproape și zilele acestor teroriști se numară invers. Nu au de unde să înțeleagă, nu au de unde să priceapă, pentru că înțelepciunea este una dintre cele mai mari virtuți ce te ține aproape de Dumnezeu.

Indivizii ăștia, au rupt orice legătura cu Cerul, probabil nici nu au avut-o vreodată. Și dacă au avut-o cândva de mult, patimile și urâciunea în care s-au scăldat ani de zile, din tată în fiu, i-a smintit pe toți! Căci ce om te mai numești tu, când înaintașii tăi, unul, doi sau mai mulți, s-au ocupat cu turnătoriile, cu delațiunile împotriva semenilor lor, în speranța că vor fi importanți într-o zi!

Au ajuns și "importanți", fiecare la vremea lui, dislocând cu frustrările, iubirea de arginți și trufia, câte o caramidă din România! Numele lor, vor rămâne pe veci blestemate în istoria acestui neam, așa cum blestemate au fost numele celor ce s-au lepădat de Hristos, în faptă și în Cuvânt, aducând pe pământ moarte, răutate, ură, dezbinare și tot ce este mai rău!

"Jupânul" ce se vrea Jupân, dar nu va fi niciodată, căci Jupân te naști, nu te faci, se "spală pe mâini" de distrugerea girată de el, la fel ca Pilat din Pont, când L-a trimis la răstignire pe Mântuitor! În jurul lui, om mic, meschin, josnic, cu interese mari, cu o șleahtă de golani alături, pe care îi împinge în "râpă ca pe porcii în care intrase legiunea de diavoli", crede că va scăpa de orice răspundere. Că nu-i așa, el doar a zis ce i-au spus alții să facă! "Alții", când va veni vremea, vor spune ca ei au luat "măsurile" în funcție de ce le-au zis "eroii", și "eroii" vor da vina pe "protocoalele" imbecile cu ajutorul cărora ne-au trimis la moarte pe cei dragi. Specialiștii, vor încerca să dea vina pe oricine, mai puțin pe ei! "Erau la ordin!", vor spune ei. Și toți vor avea dreptate. Căci principalii vinovați, nu sunt cei din șleahta de teroriști de la conducere.

Principalii vinovați sunteți voi, care ați tăcut și acceptat transformarea României într-o dictatură nazistă, cu toate instrumentele ei, ca la carte. Ați tăcut cănd liberatea și drepturile v-au fost călcate în picioare, ați tăcut și ați ascultat la ce vă mințeau cei din mass media, deși știați că au fost cumpărați din banii voștri, ați tăcut când sminteala a devenit "stare naturală" și umblați cu măștile lor pe față, deși știți foarte bine că ele nu înseamnă decât mulți bani în buzunarele lor.

Ați tăcut când "măsurile demente" luate de un individ labil psihic si cu trufie personală a umilit bătrânii, copiii și tot ce înseamna normalitate. Ați tăcut, când forțele de ordine, plătite din banii voștri v-au hăituit în loc să vă apere, v-au dat amenzi și s-au simțit și ăștia niște dumnezei mai mici. Ați tăcut și ați acceptat să deveniți paria Europei, "infectații" lumii cu ideologia unui virus, care se transmite doar la voi. Căci ei au imunitate prin lege!

Doar asa puteați înțelege că virusul a devenit paradigmă politică, că are ideologie, că necesită stratificare socială, și că exterminarea în masă a celor fără ajutor, segregarea medicală și socială în sminteala națiunii a devenit politică de stat.

Vă meritați soarta! Liberatatea se dă nu se ia!
Și voi ați oferit-o pe tavă!
Când se va sfarși totul, și acești teroriști vor fi fost căzuți de la falsa lor înalțime, identică cu "testele fals negative" va fi prea tarziu! Căci atunci se presupune că veți fi luptat pentru libertate! Libertatea câștigată cere un preț. Prețul va fi de sânge! Cine-l va plăti? Cei care vor cere libertatea. Abia atunci, când veți fi plătit prețul, cu sângele celor care nu mai sunt și al celor ce nu vor mai fi, de toate vărstele, va veni și ziua în care veți câștiga.

Doar că, înainte de ziua aceea, cu toții suntem în fața unui zid. Zidul pe care țara asta l-a avut capăt de drum în toata istoria sa. Pentru că nu a știut să aibă alternative!

Între Toleranță si Execuție, România nu a știut să aleagă nimic. Doar că înainte să ajungă ei în fața Zidului, neamul ăsta este acolo din martie 2020. Dar nu realizează! Este executat unul câte unul, până în ziua în care locurile se vor schimba. Plata lor, nu va acoperi niciodata prețul plătit de noi!

Sângele nevinovat vărsat cu intenție de acești indivizi, pentru mărire, bani și trufie, este tot al nostru. De sângele lor nu are nevoie nici iadul. E un loc prea mic, pentru niște criminali atât de mari.
Cei care "s-au dus" știu asta de acolo de unde sunt. În Lumină! Ei ne-au iertat, pentru că au înțeles probabil că pe adevarații Eroi îi face Dumnezeu în vremuri. Nu i-au avut! Și ne-au iertat. Nici măcar nu avem dreptul să-i plângem când am hotărât să-i lăsăm singuri în fața morții. Ziua în care ne vom plânge morții, va fi ziua în care ne vom plânge pe noi! Pe noi aștia despre care spunem că suntem Vii.

Nu! Am "murit" cu toții, laolaltă în noaptea aceea a Învierii, când nu am știut, nu am putut, nu ne-am gândit sau nu am crezut, că Hristos E Viu, doar când din sufletele dimpreuna, răspund în sunetele clopotelor „Hristos A Inviat din morti, Cu moartea pre Moarte Călcând"!

Poate dacă vom reuși să ne trezim și Să ne Schimbăm la Față! Adică, la Suflet! Vom fi liberi!