Organizația: ActiveNews
Ilustrație: Agerpres

După dezvăluirea ActiveNews, AGERPRES dă sofistic înapoi și declară cu nu impune tuturor ziariștilor săi obligativitatea vaccinării. Conducerea Agenției recunoaște însă că documentul publicat de Activenews era un Ordin intern către „toți angajații”

AGERPRES a recunoscut că documentul publicat de ActiveNews săptămâna trecută reprezintă un Ordin intern emis de Directorul General Claudia Victoria Nicolae. În Ordin se prevedea „obligativitatea prezentării de către toți angajații a unei copii a certificatului de vaccinare”

Olivia Steer. Foto: Dan Climescu

Olivia Steer - Exclusiv: „Ne apropiem de victorie. Istoria ne arată că dictatorii cad mereu...” Interzisă de Facebook jurnalista nu se lasă intimidată. ActiveNews o invită alături de alți editorialiști de marcă, cenzurați de platforma progresistă

Olivia Steer: „E foarte greșit să stârnești energii pe care nu le poți controla. Foarte! Dar asta nu poate să priceapă nici un dictator, cât ar fi de puternic, de temut, de manipulator, decât în clipa în care cade.”

Foto: DailyVeracity.com

Dr. Fauci vorbea constant cu Bill Gates și Mark Zuckerberg, știa că măștile nu funcționează și era conștient de probabilitatea unei scurgeri din laboratorul din Wuhan, reiese din e-mail-uri lui, prezentate de presa americană conservatoare

S-au descoperit schimburi de e-mailuri între Dr. Anthony Fauci și alți oameni de știință, inclusiv președintele EcoHealth Alliance - un grup care are legături extinse cu cercetarea de „gain-of-function” (identificarea de noi ține celulare) desfășurată pe coronavirusuri în laboratorul din Wuhan

SONDAJ: Aproape 95% dintre cititorii ActiveNews se opun Pașapoartelor de Vaccinare. La sondajul nostru au votat până acum peste 40.000 de români. PUTEȚI SĂ MAI VOTAȚI AICI!

ActiveNews a desfășurat încă de acum 7 luni un sondaj edificator pe tema Pașapoartelor de Vaccinare, când discuția despre introducerea lor era doar „ipotetică”. S-a dovedit că demersul nostru era îndrituit. Am avut dreptate. Pașapoartele vor deveni, cel mai probabil, obligatorii, la fel ca și vaccinarea.

Foto: Florin Cîțu, reprezentantul grupului infracțional organizat care a scos România din sfera de aplicare a Drepturilor Omului și care îi califică drept TERORIȘTI pe toți cei care „subminează eforturile” sale.

Florin Cîțu, chemat în judecată pentru declarațiile IRESPONSABILE prin care echivalează OPOZIȚIA la vaccinare cu TERORISMUL. Valerian Stan îl acuză de DISCRIMINARE și LEZARE A DEMNITĂȚII UMANE

Colaboratorul nostru, Valerian Stan, îl dă în judecată pe premierul Florin Cîțu pentru DISCRIMINARE pentru declarația acestuia de vineri, 12 martie 2021, în cadrul căreia i-a asemănat cu TERORIȘTII pe cei care se opun măsurilor luate de Guvern sub pretextul combaterii pandemiei de coronavirus

Colonelul Florin Șinca scrie la ActiveNews! Fostul Comisar Șef: Decizia de acum e greșită. Ni se atacă Părintele Patriarh. Armele nostre sunt cuvântul și rugăciunea. La arme soldați!

Colonelul (r) Florin Șinca a studiat tipologia infractorului pe toate părțile în același timp în care a pătruns în foste dosare secrete dar și în multe arhive istorice. Are un verb foarte bine ascuțit, cu care, suntem convinși, va tăia corupția și ticăloșia în carne vie.

BISERICA și satul Bârsana - fotografia câștigătoare a Concursului ActiveNews DULCE ROMÂNIE alături de eseul "Ce mai poate însemna EMINESCU pentru sufletul românilor de azi". ALBUM și REZULTATE AICI

Avem bucuria să anunțăm câștigătorii Concursului ActiveNews 7 ani, împreună cu mulțumirile noastre aduse tuturor participanților, distinșilor membri ai Juriului și partenerilor noștri, Asociația Artiștilor Fotografi din România (AAFR) și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR).