Organizația: ActiveNews

Părintele Justin: „Cred într-o renaștere spirituală a tineretului nostru. Dumnezeu nu va rămâne batjocorit!” Gânduri la sfârșitul unui an greu și la începutul unui An Nou: Acesta este cel mai important război din istoria omenirii și nu trebuie pierdut!

Anul 2023 bate la ușă. Anul 2022 a fost un an dificil, cu sacrificii, în care mulți Oameni din România și de pe întreaga planetă s-au trezit. Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că trăiesc în aceste vremuri și că m-a luminat să aleg calea Adevărului!

Zoe Dantes: Sunt împotriva segregării de orice fel. Acum, în vremuri grele trebuie să fim mai uniți ca oricând și să ne rugăm unii pentru alții! Să fim împreună!

Aseară, după ce am postat Certificatul de nevaccinat, o persoană din familie m-a întrebat ce aș face dacă nebunii de la conducere, vor schimba foaia. Adică, cei înțepați să nu mai aibă voie să intre prin magazine, birouri, mall uri etc.. Dacă pățesc și ei cum am pățit și noi anul trecut.

Certificatele de Nevaccinat se dau ca pâinea caldă pe internet. Florin Chilian a primit de la ActiveNews primul Certificat și Diploma de Merit pentru câștigarea celui mai mare război psihologic și experiment medical din Istoria Omenirii. DOCUMENT

Pentru că nu avem capacitatea de a tipări cel puțin 15 milioane de Certificate vă îndemnăm să le descărcați personal spre imprimare de AICI sau prin accesarea Diplomei de mai jos și vă reamintim că, spre deosebire de altele, acestea chiar sunt gratuite și, în plus, fără cod QR.