Organizația: Administrația Biden

Condamnat de Regimul Biden la 11 ani de închisoare pentru că s-a rugat în fața unei clinici de avort. Tucker Carlson a răbufnit: ”Ce a făcut? Este un criminal în serie? A încercat să invadeze țara?”

Fondatorul Tucker Carlson Network, Tucker Carlson, a acuzat administrația președintelui Joe Biden că a luat în vizor un tată pro-viață pentru că s-a rugat și a cântat în fața unei clinici de avorturi, avertizând că administrația "se teme" de acest tip de activitate.

Tucker Carlson, cel mai negru scenariu pentru alegerile din SUA: DeSantis se retrage. Democrații fac jocurile pentru republicana Nikky Haley. Trump merge la închisoare. VIDEO tradus pentru ACTIVENEWS

Cunoscutul jurnalist american Tucker Carlson reacționează la rezultatele alegerilor din Iowa și analizează alte reacții din mass-media. Privind pe termen lung, în cel mai negru scenariu, cursa electorală din Partidul Republican s-ar putea solda cu victoria candidatei Nikky Haley.

Ion Cristoiu de vorbă cu Victor Roncea despre lovitura de președinție din Statele Unite și cum a fost în România pe 18 februarie 1990. Scopul deturnării mitingului pro-TRUMP - ștampila de EXTREMIȘTI pentru trumpiști și validarea rapidă a lui BIDEN

Emisiune despre lovitura de președinție din SUA, Marea Resetare și diversiunile de pe teren, din România și America, respectiv ocuparea violentă a Capitoliului de către agenți antrenați pentru operațiuni speciale.