Organizația: Administrația Prezidențială a României

Un insider politic dezvăluie planurile de mărire ale lui Ciolacu: distruge tot în calea lui. Deși Firea stă cel mai bine în sondajele interne, Ciolacu e gata să sacrifice PSD pentru pactul cu PNL la Cotroceni și Guvern. ”Ticăloșia Politrucului slab”

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au parafat un pact sub oblăduirea lui Klaus Iohannis: unul va merge la Președinție, altul la Guvern. Aceasta este informația care circulă în mediile politice, jurnalistice și de informații din România.

27 ianuarie, Ziua internațională a holocaustului. Shimon Peres: Nu vom uita niciodată că, în cele mai negre zile ale Europei sub nazism, România a salvat viețile multor evrei iar 400.000 dintre ei au mers și au clădit Israelul. Mulțumesc poporului român!

27 ianuarie a fost declarată Ziua internațională de comemorare a holocaustului ce marchează sfârșitul holocaustului nazist și eliberarea lagărelor de concentrare Auschwitz-Birkenau din Polonia de către trupele sovietice în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Foto: Timi Slicaru / Cotidianul

IOHANNIS ȘI ROMÂNIA FĂRĂ ROMÂNI. Circotecă festivistă de tip Potemkin în Parcul Carol: oficialii în frunte cu Iohannis au sărbătorit Unirea lor, fără români. Parcul a fost golit de bucureșteni, care au fost ținuți la distanță, după garduri. FOTO

Astăzi, deși nu mai avem nici o plandemie, scârbitul de români Klaus Iohannis, de data aceasta însoțit de tot soiul de oficilități umile din PNL și PSD, a repetat figura, plasând românii cât mai departe, pe după gardurile de la intrările parcului, pentru ca nu cumva să-l deranjeze vizual, să nu-l viruseze sau chiar huiduiască.

Foto: Știripesurse.ro

Grofii de la Putere, huiduiți de sărbătoare la Iași, Constanța și București, unde Iohannis a fugit în trombă de români. AUR a mărșăluit pentru Unire pe străzile Iașiului cu JOS HOTARUL DE LA PRUT! Simion: Guvernatorii să se huiduie ei între ei la bălci

După începerea ceremoniilor, intonarea imnului și slujba religioasă, grofii de la putere au fost huiduiți de românii din Piață. Huiduieli au fost și la Constanța, unde un bărbat a fost tratat de Jandarmi ca pe vremea lui Ceaușescu.

Captura Antena 3

I-a venit rândul și lui Voiculescu! Penalul USR-ist a fost pus sub urmărire de DNA pentru abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave. După ce i-a turnat pe Cîțu și Gheorghiță, ”Magicianul” sare la gâtul Stăpânului Iohannis. Ce spune Av. Cuculis

Fostul ministrul al Sănătății Vlad Voiculescu a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave (două fapte) și pentru complicitate la abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave.