Organizația: Administrația Prezidențială a României
Foto: Klaus Iohannis

Ciolacu îl dă replica lui Iohannis și compara POLITICA CIOCULUI MIC solicitată în Cazul Bâstroe cu cea din timpul campaniei de vaccinare și a pandemie când în spatele ZIDULUI TĂCERII „unii au furat de se rupeau și nici astăzi n-am aflat cine i-a ajutat”

Și în pandemie trebuiau explicate lucrurile foarte clar și în ceea ce privește vaccinarea, părțile bune, părțile rele, așa se face într-o societate democratică. Ar fi trebuit să învățăm din acea abordare cu izoletele și cu ținutul în casă, în timp ce unii furau de rupeau, și nici astăzi n-am aflat cine sunt aceia și cine i-a ajutat.

Foto: Digi

Valoarea totală a cadourilor primite în 2022 de Klaus Iohannis este de 4.753 euro. Cel mai scump cadou a fost un tablou din chihlimbar reprezentând cupola templului lui Solomon din Ierusalim cu ramă din lemn, în valoare de 1.125 euro

Valoarea totală a cadourilor primite în 2022 de Klaus Iohannis este de 4.753 euro (23.515 lei), conform listei bunurilor primite cu titlu gratuit cu prilejul unor acțiuni de protocol și depuse la Comisia de evaluare din cadrul Administrației Prezidențiale

Iohannis ordonă să se anuleze BOICOTUL LA ADRESA AUSTRIEI. O știre pe placul „suveraniștilor utili”. REACȚIE RAPIDĂ: Românii s-au săturat să fie slugile austriecilor și olandezilor. Să rămână Iohannis sluga lor! BOICOT AUSTRIA PÂNĂ LA CAPĂT!

După solidarizarea extraordinară a românilor împotriva ticăloșiei austriece, Iohannis a ieșit azi din bârlog ca să ordone anularea de urgență a boicotului. El a anunțat categoric că România nu va boicota Austria în niciun fel

GIGI BECALI: Klaus Iohannis să facă un gest clar contra Austriei. După ce ei au furat cât au fost imperiu de la toate țările, acum, când sunt o țară mică, tot criminali au rămas și vor incă să mai fure. Pentru mine, Austria nu mai există pe glob

„Au venit cu Petrom și au furat toată avuția noastră. Ne-au luat de proști și cred ei că sunt mai deștepți. Nu vor fi niciodată mai deștepți decât noi. Sunt mai proști și mai hoți decât noi! Și noi suntem umili.”

Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

Au trecut două săptămâni de când o directoare Pfizer a declarat cu nonșalanță, în icnete de râs nervos, că vaccinul anti-COVID NU A FOST TESTAT niciodată cu privire la OPRIREA TRANSMITERII, înainte de a fi pus pe piață.