Organizația: Administrația Trump (SUA)

Donald Trump, declarații îngrijorătoare: Suntem în pragul unui război nuclear. Dacă eram eu președinte, puteam negocia în 24 de ore încheierea acestui război oribil care se intensifică rapid

Fostul președinte american Donald Trump a publicat miercuri o serie de materiale video scurte în care cere o detensionare militară în războiul din Ucraina, după invadarea de către Rusia a acestei țări, și dă asigurări că, dacă ar mai fi fost el președinte, acest conflict nu ar fi avut loc.

Foto: CBS News

Donald Trump va face astăzi marele anunț. Fostul președinte al SUA este așteptat să își oficializeze candidatura la Casa Albă: „Se va dovedi a fi una dintre cele mai importante zile din istoria țării noastre!”

Fostul președinte Donald Trump se pregătește să își anunțe marți cea de-a treia candidatură pentru Casa Albă. Apropiații și aliații l-au îndemnat pe Trump să aștepte până după încheierea alegerilor parțiale - și apoi până după turul de scrutin pentru Senat din 6 decembrie în Georgia - pentru a-și anunța planurile.