Organizația: Armata Chinei
Foto: Fox News

Virusoloaga chineză Li-Meng Yan reconfirmă la Fox News crearea virusului Covid în laborator de către Armata Chinei și susține că soțul ei ajută Partidul Comunist Chinez să o facă să „dispară”. VIDEO Tucker Carlson Today

Virusologul și medicul Li-Meng Yan, care la momentul izbucnirii pandemiei lucra la un laborator de referință al Organizației Mondiale a Sănătății din Hong Kong, a fost desemnată ca investigator secret pentru a cerceta COVID-19, numit la acea vreme „pneumonia Wuhan”

PREMIERĂ MONDIALĂ: Dr. Moarte, Anthony Fauci, acuzat și de inventarea „epidemiei” de SIDA, recunoaște că virusul COVID nu ar avea origini naturale. Republicanii din Senatul SUA cer oficial Raportul serviciilor de informații americane. VIDEO: PLANDEMIA!

Propagandistul celor trei măști, Dr. Anthony Fauci, spune în premieră mondială că „nu este convins” că virusul COVID-19 s-a dezvoltat în mod natural și afirmă că e gata să ceară o anchetă deschisă asupra originilor virusului.

TRANȘANT: Coronavirusul este O ARMĂ BIOLOGICĂ, susține Steven Mosher, expert american în problemele chineze. O privire asupra intențiilor și capabilităților unui război biologic mondial în conivență cu artizanii Marii Resetări

La sfârșitul lunii ianuarie a anului trecut, pe când coronavirusul care ne-a schimbat viețile pentru totdeauna începea să se răspândească în lume, s-au ridicat primele întrebări legate de originile sale. Era natural sau creat de om?