Organizația: Armata Israeliană

O invitație la Episcopia Ortodoxă Română a Caransebeșului: ”Vă solicităm cu amabilitate prezența la proiecția imaginilor video necenzurate care prezintă masacrele comise de organizația teroristă Hamas în data de 7 Octombrie”

„Primăria Municipiului Caransebeș și Ambasada Statului Israel în România, alături de Episcopia Ortodoxă Română a Caransebeșului, vă solicită cu amabilitate prezența la proiecția imaginilor video necenzurate care prezintă masacrele comise de organizația teroristă Hamas în data de 7 Octombrie.”

Ofițerii Armatei Israeliene au recunoscut MASACRUL de la TANTURA: Le-am violat fetele palestinienilor și pe ei i-am ucis și ars cu aruncătoarele de flăcări. Documentarul VIDEO prezentat la Sundance Film Festival transcris de un cititor ActiveNews

Când evreii spun adevărul: MASACRUL de la TANTURA – "Le-am violat fetele palestinienilor, i-am băgat în țarcuri de sârmă ghimpată, i-am mitraliat și pe cei care au scăpat, i-am fugărit cu aruncătoarele de foc și i-am incinerat”.

A fost ucis al 66-lea ziarist în Gaza. Al Jazeera acuză Armata israeliană că l-a lăsat să sângereze până la moarte timp de peste 5 ore. Într-o filmare de azi un jurnalist de la Anadolu este lovit cu bocancii în cap de Poliția israeliană până i se crapă

Un cameraman Al Jazeera a fost ucis în Gaza în urma unui atac israelian cu dronă asupra unei școli unde se aflau refugiați. Ulterior Armata Israeliană (IDF) a blocat accesul salvărilor la locul bombardamentului, în ciuda apelurilor presei că un ziarist se află rănit în școală.