Organizația: Armata SUA

Dezvăluirile unui cercetător: Oamenii de știință din armata americană au pulverizat în secret asupra orașului St. Louis particule radioactive timp de ani de zile, pentru a testa o tehnologie de război chimic

Armata Statelor Unite a efectuat experimente secrete asupra cetățenilor din orașul St. Louis, din statul Missouri, timp de ani de zile, expunându-i la compuși radioactivi, susține un cercetător. Scopul a fost de a testa capacitățile de război chimic ale acestor particule.

Foto: Un avion C-130 Hercules al Forțelor Aeriene ale SUA alocat escadrilei 757th Airlift Squadron pulverizează împotriva țânțarilor deasupra Bazei Joint Langley-Eustis, Va., 1 august 2017. C-130 este modificat pentru a transporta un sistem de pulverizare aeriană modulară paletizat, care este atașat la barele de pulverizare montate pe aeronavă. (U.S. Air Air Force Photo/Staff Sgt. Carlin Leslie)

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

În „pandemie” autoritățile au vrut să ne facă un bine: să ne vaccineze, să ne îmbotnițeze, să ne distanțeze, să ne înregimenteze electronic, să ne bage sârme în nas etc. Aproape cu forța. Așa și în SUA: Armata a decis că vrea să facă un bine populației, fără acordul ei. Bazându-se pe „știință”.