Organizația: Armata ucraineana

Șeful NATO vorbește despre un posibil conflict nuclear, după livrarea de tancuri către Ucraina: Rusia ar trebui să știe că un război nuclear nu poate fi câștigat. Singura șansă ca Ucraina să supraviețuiască este să acționăm acum

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a comentat temerile politicienilor germani că furnizarea de tancuri Leopard 2 Ucrainei ar putea duce la o escaladare nucleară cu Federația Rusă. El a spus că "Rusia a început deja acest război.

Henry Kissinger își reia tezele pentru încheierea conflictului de lângă România în același ton cu Andrei Marga: Ucraina trebuie să cedeze teritorii dacă vrea pace cu Rusia. Îl va admonesta Aurescu pe Twitter și pe tartorul diplomației mondiale?

Henry Kissinger, fostul secretar de stat al SUA și consilier pentru securitate națională, a spus că lumea s-ar putea afla într-un moment de cotitură în conflictul din Ucraina și a cerut din nou discuții pentru realizarea păcii.

Jurnalistul Andrew Napolitano, alături de William Scott Ritter

BOMBA VINE DIN SUA: Militari români în uniforme ucrainene? Scott Ritter, fost ofițer de informații al trupelor speciale de Marines, afirmă: România a trimis o grămadă de trupe în Ucraina. Rusia va câștiga războiul și va lua și Odesa pentru Transnistria

Jurnalistul Andrew Napolitano, fost judecător al Curții Superioare din New Jersey și fost realizator al unei emisiuni la postul de televiziune Fox, i-a luat un interviu fostului ofițer de informații al Marinei SUA, William Scott Ritter.