Organizația: BCR

Iohannis ordonă să se anuleze BOICOTUL LA ADRESA AUSTRIEI. O știre pe placul „suveraniștilor utili”. REACȚIE RAPIDĂ: Românii s-au săturat să fie slugile austriecilor și olandezilor. Să rămână Iohannis sluga lor! BOICOT AUSTRIA PÂNĂ LA CAPĂT!

După solidarizarea extraordinară a românilor împotriva ticăloșiei austriece, Iohannis a ieșit azi din bârlog ca să ordone anularea de urgență a boicotului. El a anunțat categoric că România nu va boicota Austria în niciun fel

Mihai Tîrnoveanu: EXISTĂ ȘI „SUVERANIȘTI UTILI”! Oportunitatea boicotării unui sistem financiar-securistic care strânge România în clește și o suge de resurse este UNICĂ: BOICOT AUSTRIA PÂNĂ LA CAPAT! Fără OMV, BCR, Raiffeisen, Schweighofer!

Măi fraților, de ani de zile tot strigăm boicot împotriva multinaționalelor și companiilor străine de ocupație și când în sfârșit se stârnește (nici NU mai contează motivul) un val prielnic în acest sens, se găsesc oameni, taman din zona „suveranistă” care ne spun că nu este bine cu boicotul.

GIGI BECALI: Klaus Iohannis să facă un gest clar contra Austriei. După ce ei au furat cât au fost imperiu de la toate țările, acum, când sunt o țară mică, tot criminali au rămas și vor incă să mai fure. Pentru mine, Austria nu mai există pe glob

„Au venit cu Petrom și au furat toată avuția noastră. Ne-au luat de proști și cred ei că sunt mai deștepți. Nu vor fi niciodată mai deștepți decât noi. Sunt mai proști și mai hoți decât noi! Și noi suntem umili.”

Sebastian Kurz a criticat și amenințat România pentru corupție ca azi să fie dat jos într-o afacere de mituire a presei și falsificare de sondaje publice. Urmașul desemnat de el, Alexander Schallenberg, este un filorus

La UM Digi TV, în urmă cu trei ani, cancelarul cu față de porțelan al Austriei, cum era poreclit Sebastian Kurz, un băiețaș ieșit din eprubetele BBB, amenința România cu retragerea firmelor austriece dacă nu li se oferă noi favoruri (bine era!, în frunte cu OMV și BCR!) și ne dădea lecții de anticorupție.

Din companiile care au îmbrățișat „diversitatea”

Comisia Europeană sărbătorește „luna diversității” pro-LGBT, prilej pentru companii și instituții din România să semneze Carta Diversității curcubeice. Printre ele: DIGI, Vodafone, Orange, BCR, Raiffeisen Bank, Johnson&Johnson, IKEA, Carrefour, Renault

Mișcarea LGBT mascată sub umbrela „diversității” este îmbrățișată deja în România, prin semnarea Cartei Diversității, de instituții sau companii majoritar străine și filiale românești ale unor firme străine, cum ar fi: